JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Ranuan opisto avasi matkaparkin

Uutiset
3.6.2020 6.20

Juttua muokattu:

26.6. 15:16
2020062615162720200603062000

Päi­vä­mies

Ra­nu­an kr. opis­to ava­si alu­eel­leen mat­ka­par­kin ke­sä­kuun alus­sa. Opis­ton pi­ha­pii­ris­sä voi ma­joit­tua asun­to­vau­nul­la, -au­tol­la ja tel­tal­la. Mat­ka­par­kin hin­taan si­säl­tyy wc, suih­ku ja ke­mi­al­li­sen wc:n tyh­jen­nys­mah­dol­li­suus. Ma­joi­tus­paik­ka on va­rat­ta­va etu­kä­teen opis­tol­ta.

Ma­joit­tu­jien käy­tös­sä ovat las­ten leik­ki­paik­ka, fris­bee­golf­ra­ta, mak­ka­ran­pais­to­paik­ka ja luon­to­pol­ku. Li­sä­mak­sua vas­taan käy­tet­tä­vis­sä ovat säh­kö­paik­ka, pyy­kin­pe­su­ko­neet, kota, Ra­nu­an­jär­ven ran­nas­sa ole­va ran­ta­sau­na, golf-kent­tä ja ka­ja­kit. Ra­vin­to­laa ei alu­eel­la ole.

– Opis­ton alue tar­jo­aa hy­vät mah­dol­li­suu­det vaik­ka­pa su­vi­seu­ra- tai opis­to­seu­ra­vii­kon­lo­pun viet­tä­mi­seen. Paik­ko­ja on kui­ten­kin ra­jal­li­ses­ti, jo­ten jos sel­lai­sen ha­lu­aa, on syy­tä toi­mia no­pe­as­ti, vink­kaa opis­ton reh­to­ri Har­ri Iso­pah­ka­la.

Li­sä­tie­toa löy­tyy opis­ton net­ti­si­vuil­ta www.rak­ro.net.

28.3.2024

Jeesus otti leivän, siunasi, mursi ja antoi sen opetuslapsilleen sanoen: ”Tämä on minun ruumiini, joka annetaan teidän puolestanne. Tehkää tämä minun muistokseni.” Luuk. 22:19

Viikon kysymys