JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Reisjärven Suviseurat radiossa ja verkossa ovat päättyneet

Uutiset
5.7.2021 15.30

Juttua muokattu:

5.7. 14:13
2021070514131120210705153000

Su­vi­seu­ra­tie­do­tus, Päi­vä­mies

Reis­jär­ven Su­vi­seu­rat ra­di­os­sa ja ver­kos­sa ovat nyt päät­ty­neet. Pää­tös­seu­ro­jen jäl­keen vas­tuu siir­tyi Reis­jär­vel­tä Lo­pen su­vi­seu­ra­or­ga­ni­saa­ti­ol­le.

Pää­toi­mi­kun­nan pu­heen­joh­ta­ja Tais­to Pel­to­nie­men mu­kaan Reis­jär­ven Su­vi­seu­rat ra­di­os­sa ja ver­kos­sa su­jui­vat suun­ni­tel­mien mu­kai­ses­ti.

– Su­vi­seu­ro­jen tär­kein asia, Ju­ma­lan sa­nan esil­lä pi­tä­mi­nen, kut­su Ju­ma­lan val­ta­kun­taan ja sa­no­ma syn­tien an­teek­si­an­ta­muk­ses­ta, on to­teu­tu­nut. Kii­täm­me kaik­kia vas­tuun­kan­ta­jia, tal­koo­lai­sia ja yh­teis­työ­ta­ho­ja.

Uu­si or­ga­ni­saa­tio pe­reh­tyi työ­hön

Sun­nun­tai­na Reis­jär­ven kris­til­li­sel­lä opis­tol­la, jos­ta tä­män vuo­den Su­vi­seu­rat lä­he­tet­tiin, kävi tu­tus­tu­mas­sa tu­le­vien vuo­sien seu­ra­jär­jes­te­li­jöi­tä Lo­pel­ta ja Kau­ha­val­ta. Vuo­den 2022 Su­vi­seu­rat jär­jes­te­tään Lo­pel­la ja vuon­na 2023 Kau­ha­val­la.

Tie­don­siir­to seu­raa­vil­le jär­jes­tä­jil­le on olen­nai­nen osa seu­ra­or­ga­ni­saa­ti­on työ­tä. Pel­to­nie­men mu­kaan tämä ko­ros­tuu en­ti­ses­tään, kos­ka pe­rin­teis­tä kent­tä­ta­pah­tu­maa ei ole pys­tyt­ty kah­teen vuo­teen jär­jes­tä­mään.

Vuo­den 2022 Su­vi­seu­rat jär­jes­te­tään Räys­kä­län len­to­ken­täl­lä ja sen ym­pä­ris­tös­sä. Lo­pen Su­vi­seu­ro­jen pää­toi­mi­kun­nan pu­heen­joh­ta­ja Jor­ma Hen­ti­lä on luot­ta­vai­nen en­si vuo­den suh­teen.

– Olem­me kul­ke­neet Reis­jär­ven or­ga­ni­saa­ti­on rin­nal­la jo use­am­man vuo­den ajan. Lo­pen or­ga­ni­saa­tio saa ot­taa jär­jes­te­lyt vas­tuul­leen luot­ta­vai­sin mie­lin. Olem­me käyn­nis­tä­neet val­mis­te­lu­ja jo vuo­den 2018 alus­ta. Pan­de­mi­as­ta ai­heu­tu­nut jär­jes­te­ly­vas­tui­den siir­to an­toi Lo­pen seu­ro­jen suun­nit­te­lul­le vuo­den li­sä­ai­kaa. Noin 800 vas­tuun­kan­ta­jan jouk­ko on in­nol­la mu­ka­na val­mis­te­luis­sa. Poik­keu­sai­ka on osoit­ta­nut sen, et­tä jär­jes­te­lyis­sä on tar­peen va­rau­tua muu­tok­siin.

Ke­sä­seu­ra­ra­di­on lä­he­tys jat­kuu läpi ke­sän

Vaik­ka Su­vi­seu­rat päät­tyi­vät, Ke­sä­seu­ra­ra­di­on lä­he­tys jat­kuu 9. elo­kuu­ta saak­ka. Ra­di­os­sa kuul­laan tu­le­vi­na vii­kon­lop­pui­na oh­jel­maa Suo­men Rau­ha­nyh­dis­tys­ten Kes­ku­syh­dis­tyk­sen (SRK) Ame­ri­kan ja Ruot­sin si­sar­jär­jes­töil­tä.

Li­säk­si ra­dio vä­lit­tää opis­to­seu­rat ra­di­os­sa ja ver­kos­sa Jäm­sän, Ra­nu­an ja Reis­jär­ven kris­til­li­sil­tä opis­toil­ta. Ar­ki­päi­vi­nä ra­di­os­sa kuul­laan ar­kis­to­saar­no­ja ja muu­ta oh­jel­maa. Tau­oil­la soi mu­siik­ki SRK:n tuot­ta­mil­ta ää­nit­teil­tä. Ke­sä­seu­ra­ra­di­on oh­jel­ma löy­tyy osoit­tees­ta ke­sa­seu­ra­ra­dio.fi.

Lue tu­le­van kes­ki­vii­kon leh­des­tä tun­nel­mia Su­vi­seu­ro­jen vie­tos­ta eri puo­lil­ta Suo­mea.

25.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä näen teidät vielä uudelleen, ja silloin teidän sydämenne täyttää ilo, jota ei kukaan voi teiltä riistää.” Joh. 16:22

Viikon kysymys