JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Salla Sonninen SRK:n sähköisen viestinnän asiantuntijaksi

Uutiset
19.5.2021 14.10

Juttua muokattu:

20.5. 09:30
2021052009303020210519141000

Suviseurojen kuvapalvelu

Suviseurojen kuvapalvelu

Päi­vä­mies

SRK on rek­ry­toi­nut Sal­la Son­ni­sen säh­köi­sen vies­tin­nän asi­an­tun­ti­jak­seen. Uu­si toi­men­ku­va pi­tää si­säl­lään ra­di­o­työ­tä ja verk­ko­vies­tin­tää, ja li­säk­si asi­an­tun­ti­ja toi­mii yh­teys- ja tu­ki­hen­ki­lö­nä va­paa­eh­tois­työn­te­ki­jöil­le.

Hän myös vas­taa yh­teis­työssä Kesäseu­ra­ra­di­on päätoi­mit­ta­jan kans­sa ra­di­o­työn suun­ni­tel­mien, kou­lu­tus­ten ja ai­ka­tau­lu­jen to­teu­tu­mi­ses­ta sekä yh­tey­den­pi­dos­ta si­dos­ryh­miin.

Teh­tä­vään haas­ta­tel­tiin nel­jä ha­ki­jaa, jois­ta jy­väs­ky­lä­läi­nen Son­ni­nen tuli va­li­tuk­si. Hä­nel­lä on laa­ja ko­ke­mus Ke­sä­seu­ra­ra­di­on teh­tä­vis­tä ja ku­lu­nee­na ke­vää­nä hän on työs­ken­nel­lyt Päi­vä­mie­hen toi­mi­tuk­ses­sa.

– Al­ka­vas­sa työs­sä yh­dis­tyy mah­dol­li­suus työs­ken­nel­lä vies­tin­tään liit­ty­vis­sä teh­tä­vis­sä ja va­paa­eh­tois­työs­sä tu­tuk­si tul­leen ra­di­o­työn pa­ris­sa, Son­ni­nen ker­too.

– Mi­nua kiin­nos­taa ne mah­dol­li­suu­det, mitä pu­hu­tun, kir­joi­te­tun ja ku­va­tun kie­len kaut­ta sekä eri ka­na­vien kaut­ta voi­daan käyt­tää hy­vän sa­no­man le­vit­tä­mi­seen.

Sal­la Son­ni­nen aloit­taa säh­köi­sen vies­tin­nän asi­an­tun­ti­ja­na ke­sä­kuun alus­sa.

29.3.2024

Jeesus huusi kovalla äänellä: ”Isä, sinun käsiisi minä uskon henkeni.” Tämän sanottuaan hän henkäisi viimeisen kerran. Luuk. 23:46

Viikon kysymys