JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Sa­ta­vii­si­kym­men­tä las­ta osal­lis­tui SRK:n uu­den lau­lu-cd:n ää­ni­tyk­seen

Päivämies-verkkolehti
Uutiset
1.8.2014 7.46

Juttua muokattu:

1.1. 23:45
2020010123450520140801074600

Jäm­sän kris­til­li­sel­lä kan­sa­no­pis­tol­la jär­jes­tet­tiin soi­tin­lei­ri, jon­ka ai­ka­na ää­ni­tet­tiin uu­si SRK:n lau­lu-cd. ää­ni­te on his­to­ri­al­li­nen, sil­lä kuo­ros­sa lau­loi jopa sa­ta­vii­si­kym­men­tä las­ta.

Uu­den lau­lu-cd:n ai­he­pii­rit ovat lap­suus, nuo­ruus, koti ja per­he. Suur­kuo­roa joh­taa Juha Pauk­ke­ri. Sä­es­tä­ji­nä toi­mi­vat mu­siik­ki­lei­rin opet­ta­jat.

– Har­joit­te­lim­me ja ää­ni­tim­me joka päi­vä mon­ta tun­tia, ker­to­vat lei­ril­le osal­lis­tu­neet Han­na ja Jen­ni.

– Mut­ta on tosi kiva saa­da sit­ten se levy it­sel­le, Jen­ni jat­kaa.

SRK jul­kai­see Jäm­säs­sä ää­ni­te­tyn suur­kuo­ro­le­vyn mar­ras­kuus­sa 2014.

Soi­tin­lei­ril­lä te­o­ri­aa ja lau­la­mis­ta

Kak­si­viik­koi­sen soi­tin­lei­rin ai­ka­na osal­lis­tu­jat suo­rit­ti­vat mu­sii­kin te­o­ri­an pe­ru­so­pin­to­ja. Las­ten mu­siik­ki­lei­re­jä on pi­det­ty Jäm­sän opis­tos­sa 1990-lu­vun al­ku­puo­lel­ta läh­tien.

Teks­ti: An­ne Si­mi­lä ja Päi­vä­mies-verk­ko­leh­den toi­mi­tus

Kuva: Mir­jam Si­mi­lä

4.6.2020

Ku­kaan, joka pu­huu Ju­ma­lan Hen­gen val­taa­ma­na, ei voi sa­noa: "Jee­sus on ki­rot­tu." Ku­kaan ei myös­kään voi sa­noa: "Jee­sus on Her­ra", muu­ten kuin Py­hän Hen­gen vai­ku­tuk­ses­ta. 1 Kor. 12:3

Viikon kysymys