JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

SRK etsii uusia käsikirjoituksia

Päivämies-verkkolehti
Uutiset
25.5.2019 6.56

Juttua muokattu:

23.12. 02:44
2019122302443720190525065600

Nel­jän eri­lai­sen kir­joi­tus­kil­pai­lun ta­voit­tee­na on löy­tää kä­si­kir­joi­tuk­sia niin lap­sil­le, nuo­ril­le kuin ai­kui­sil­le. Li­säk­si toi­vo­taan ru­no­ja ja afo­ris­me­ja.

Las­ten- ja nuor­ten­kir­jo­jen kir­joi­tus­kil­pai­lu

Kil­pai­lun ta­voit­tee­na on löy­tää al­le kou­lui­käi­sil­le suun­nat­tu­jen las­ten ku­va­kir­jo­jen, ala­luok­ka­lai­sil­le suun­nat­tu­jen ku­vi­tet­tu­jen las­ten­kir­jo­jen sekä yli 10-vuo­ti­ail­le suun­nat­tu­jen las­ten- ja nuor­ten­kir­jo­jen kä­si­kir­joi­tuk­sia.

Kä­si­kir­joi­tus­ten toi­vo­taan ole­van us­koa tu­ke­via, ai­to­ja ja tuo­rei­ta ku­vauk­sia las­ten ja nuor­ten elä­mäs­tä.

"Ker­ron­nas­sa on hyvä jät­tää ti­laa lu­ki­jan oi­val­luk­sil­le, ja kir­joit­ta­jan on hyvä ol­la us­kol­li­nen omal­le kir­joi­tus­tyy­lil­le ja il­mai­su­ta­val­le", kil­pai­lu­sään­nöis­sä ker­ro­taan.

Ro­maa­nien kir­joi­tus­kil­pai­lu

Ro­maa­nien kir­joi­tus­kil­pai­lun ta­voit­tee­na on us­ko­vai­sen ih­mi­sen elä­mää ku­vaa­vien kä­si­kir­joi­tus­ten löy­tä­mi­nen.

"Vaih­to­eh­toi­ses­ti kä­si­kir­joi­tus voi ker­toa myös elä­vän us­kon löy­tä­mi­ses­tä tai us­kon me­net­tä­mi­ses­tä ja uu­del­leen löy­tä­mi­ses­tä", kil­pai­lu­sään­nöis­sä täs­men­ne­tään.

Ru­no­jen ja afo­ris­mien kir­joi­tus­kil­pai­lu

Kil­pai­luun lä­he­tet­tä­vien ru­no­jen ja afo­ris­mien toi­vo­taan ole­van us­kos­ta nou­se­van elä­män­kat­so­muk­sen lä­päi­se­miä, il­mai­sul­taan per­soo­nal­li­sia sekä kie­lel­li­ses­ti tuo­rei­ta ja yl­lät­tä­viä.

"Kä­si­kir­joi­tuk­sen suo­si­tel­ta­va laa­juus on noin 100 ru­noa tai 150–200 afo­ris­mia, ja ko­ko­nai­suu­den voi ra­ken­taa yh­den tai use­am­man tee­man va­raan", kil­pai­lu­sään­nöis­sä ra­ja­taan.

Kir­joi­tus­kil­pai­lui­den sään­nöt löy­ty­vät ko­ko­nai­suu­des­saan tääl­tä.

Ku­vi­tus­ku­va: Las­se Kok­ko

25.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä näen teidät vielä uudelleen, ja silloin teidän sydämenne täyttää ilo, jota ei kukaan voi teiltä riistää.” Joh. 16:22

Viikon kysymys