JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

SRK lahjoittaa vasta vihityille aviopareille leirilahjakortin

Päivämies
Uutiset
17.8.2019 6.27

Juttua muokattu:

23.12. 02:44
2019122302445020190817062700

Lah­ja­kort­ti on voi­mas­sa kak­si vuot­ta, ja sil­lä pää­see SRK:n lei­ri­kes­kuk­sis­sa pi­det­tä­vil­le vii­kon­lo­pun kes­tä­vil­le avi­o­puo­li­so­lei­reil­le.

Vii­me syk­sys­tä läh­tien SRK on an­ta­nut vas­ta vi­hi­tyil­le avi­o­pa­reil­le mah­dol­li­suu­den osal­lis­tua il­mai­sek­si jär­jes­tä­mil­leen avi­o­puo­li­so­lei­reil­le. Lei­re­jä jär­jes­te­tään Han­ka­sal­men, Kal­li­on, Mai­tois­ten, Rau­ti­o­saa­ren ja Sii­ka­tör­män lei­ri­kes­kuk­sis­sa.

– Täl­lä ha­lu­taan nuo­ret avi­o­pa­rit­kin mu­kaan lei­reil­le. Ta­voit­tee­na on, et­tä hyvä lei­ri­ko­ke­mus sai­si tu­le­maan uu­del­leen­kin. Li­säk­si se on hyvä kä­de­no­jen­nus, jos ei vält­tä­mät­tä ole ra­hal­lis­ta mah­dol­li­suut­ta läh­teä, ker­too SRK:n per­he- ja di­a­ko­ni­a­työn asi­an­tun­ti­ja Pek­ka Kai­nua.

– Avi­o­puo­li­so­lei­reil­tä nos­tai­sin kak­si asi­aa: siel­lä koh­da­taan oma avi­o­puo­li­so ja vir­kis­ty­tään Ju­ma­lan sa­nan ää­rel­lä, sum­maa Kai­nua.

SRK:n lei­ri- ja rip­pi­kou­lu­työn sih­tee­ri Ma­ri­ka Hie­ta­la on lä­het­tä­nyt kort­te­ja noin 150 avi­o­pa­ril­le.

– Lei­ri­lah­ja­kort­te­ja on vii­me syk­sys­tä al­ka­en käyt­tä­nyt 17 avi­o­pa­ria, ker­too Hie­ta­la, joka lä­het­tää lah­ja­kor­tit rau­ha­nyh­dis­tys­ten tai avi­o­pa­rien pyyn­nös­tä mat­kaan.

Lah­ja­kort­tia voi ky­syä oman ko­ti­sii­o­nin per­he- ja di­a­ko­ni­a­toi­mi­kun­nas­ta tai SRK:n lei­ri ja rip­pi­kou­lu­työn sih­tee­ril­tä Ma­ri­ka Hie­ta­lal­ta.

Lue koko jut­tu 21.8.2019 il­mes­ty­väs­tä Päi­vä­mie­hes­tä.