JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

SRK:lta uusia tuotteita

Uutiset
5.6.2020 7.00

Juttua muokattu:

8.6. 14:56
2020060814564420200605070000

Sirk­ka Leh­to

SRK:lta on il­mes­ty­nyt juu­ri kak­si uut­ta tuo­tet­ta: puu­ha­kir­ja Mai­sa ja Kert­tu ke­sä­seu­rois­sa sekä Sy­dän va­loa vas­ten -nuor­ten­kir­ja ää­ni­kir­ja­na.

Sy­dän va­loa vas­ten -kir­ja on toi­nen osa sar­jaan Ker­to­muk­sia nuo­ril­le, ja se on it­se­näi­nen jat­ko-osa kir­jal­le Hei­dän kans­saan kul­je. Kir­jan on toi­mit­ta­nut An­nik­ki Hint­sa­la.

"Ker­to­mus­ten sa­no­ma on loh­dul­li­nen: Ju­ma­la on vii­sas ja kaik­ki­tie­tä­vä. Hän joh­taa niin yk­sit­täi­sen lap­sen­sa kuin koko luo­ma­kun­tan­sa tu­le­vai­suut­ta. – – Toi­von, et­tä jo­kai­nen lu­ki­ja ja kuu­li­ja löy­tää tä­män kir­jan ker­to­muk­sis­ta iloa, va­loa ja tu­le­vai­suu­den toi­voa", kir­joit­taa Hint­sa­la kir­jan saa­te­sa­nois­saan.

Ää­ni­kir­jan lu­ke­vat Sasu Har­ti­kai­nen, Ju­ha­ni Oja­leh­to ja Hen­na Pärk­kä, ja sen kes­to on 5 tun­tia 42 mi­nuut­tia.

Mai­san ja Ker­tun ke­sä­seu­ra­mat­ka vä­lit­tää suur­ten ke­sä­seu­ro­jen tun­nel­man ko­ti­seu­roi­hin. Puu­ha­kir­jan on teh­nyt Art­tu Har­ti­kai­nen ja ku­vit­ta­nut Jo­han­nes Meh­tä­lä.

Teh­tä­vien rat­kai­si­ja ja vä­rit­tä­jä ra­ken­taa kir­jan val­miik­si: ta­ri­na saa jo­kai­sel­ta kir­jan omis­ta­jal­ta oman il­meen­sä. Kir­ja si­säl­tää ta­ri­nan li­säk­si eri­lai­sia sok­ke­loi­ta sekä vä­ri­tys- ja piir­ros­teh­tä­viä.

Puu­ha­kir­jan idea syn­tyi SRK:lla.

– Läh­din jat­ko­ja­los­ta­maan al­ku­vuo­des­ta esiin nous­sut­ta pu­hee­nai­het­ta, et­tä voi­si­ko ol­la lap­sil­le joku puu­ha­kir­ja tai te­ke­mis­tä Su­vi­seu­roi­hin, ker­too yk­si suun­ni­tel­man alul­le pa­ni­jois­ta, Sasu Har­ti­kai­nen.

– Tar­vit­tiin joku, joka oli­si val­mis tart­tu­maan haas­tee­seen no­pe­al­la ai­ka­tau­lul­la. Art­tu on luo­ka­no­pet­ta­ja­na am­ma­tik­seen te­ke­mi­sis­sä las­ten kans­sa, ja hä­nel­lä on tuo­re ko­ke­mus op­pi­ma­te­ri­aa­lin te­ke­mi­ses­tä. Myös Meh­tä­län ku­vi­tus­jäl­ki oli va­kuut­ta­vaa. Ja lop­pu­tu­los näyt­tää hy­väl­tä, iloit­see Har­ti­kai­nen.

SirkkaLehto
24.4.2024

Vaikka ulkonainen ihmisemme murtuukin, niin sisäinen ihmisemme uudistuu päivä päivältä. 2. Kor. 4:16

Viikon kysymys