JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Uudessa digilehdessä ollut ongelmia – näköislehti ja sovellus takaisin käyttöön

Uutiset
23.1.2020 13.20

Juttua muokattu:

29.1. 14:30
2020012914304920200123132000

Päi­vä­mie­hen uu­den toi­mi­tus­jär­jes­tel­män yh­tey­des­sä päi­vi­te­tyn di­gi­leh­den käyt­töö­no­tos­sa on il­men­nyt on­gel­mia, joi­ta on py­rit­ty rat­kai­se­maan. Moni asi­a­kas on toi­vo­nut ta­kai­sin van­haa nä­köis­leh­teä, ja se tul­laan pa­laut­ta­maan ny­kyi­sen di­gi­leh­den rin­nal­le.

Nä­köis­leh­ti py­ri­tään saa­maan lu­et­ta­vak­si pa­rin vii­kon si­säl­lä.

– Di­gi­leh­den ti­laa­jat voi­vat lu­kea sen jäl­keen mak­sut­ta myös nä­köis­leh­teä, joka on siis pa­pe­ri­leh­ti pdf-muo­dos­sa, pää­toi­mit­ta­ja Ol­li Lohi to­te­aa.

Nä­köis­leh­teä voi se­la­ta hel­pos­ti sivu si­vul­ta, mikä ei nyt on­nis­tu uu­des­sa di­gi­leh­des­sä.

Run­saas­ti pa­lau­tet­ta

Uu­des­ta di­gi­leh­des­tä on saa­tu ti­laa­jil­ta mo­nen­lais­ta kriit­tis­tä pa­lau­tet­ta. Asi­ak­kaat ovat muun mu­as­sa ko­ke­neet sen käyt­tö­liit­ty­män kan­ke­ak­si ja har­mi­tel­leet sitä, et­tä hy­väk­si ko­et­tu Päi­vä­mies-so­vel­lus ei ole enää toi­min­nas­sa.

– Myös Päi­vä­mies-so­vel­lus ote­taan uu­des­taan käyt­töön, Lohi ker­too.

Ti­laa­ja­re­kis­te­rin uu­dis­tuk­sen myö­tä myös käyt­tä­jä­tun­nuk­siin on liit­ty­nyt on­gel­mia. Nii­tä on py­rit­ty hel­pot­ta­maan li­sää­mäl­lä di­gi­leh­den kir­jau­tu­mi­sik­ku­naan oh­jeis­tus­ta.

Har­mia on ai­heut­ta­nut se­kin, et­tä lii­te­leh­det ovat vie­lä puut­tu­neet di­gi­leh­des­tä. Sii­o­nin Lä­he­tys­leh­ti on jo saa­tu li­sät­tyä di­gi­leh­ti­muo­toon, ja muut lii­te­leh­det py­ri­tään saa­maan lu­et­ta­vik­si mah­dol­li­sim­man pian. Lä­he­tys­leh­teen kir­jau­du­taan omas­ta lin­kis­tään verk­ko­leh­den va­li­kos­ta.

Ke­hi­tys­työ jat­kuu

Moni asi­a­kas on myös an­ta­nut pa­lau­tet­ta, et­tä uu­den di­gi­leh­den käyt­töö­no­tos­ta ei tie­do­tet­tu riit­tä­väs­ti etu­kä­teen. Uu­dis­tuk­sen yh­tey­des­sä il­men­neet on­gel­mat ovat yl­lät­tä­neet myös toi­mi­tuk­sen.

– Pa­lau­tet­ta on tul­lut ko­vas­ti ja py­rim­me ne huo­mi­oi­maan. Pa­hoit­te­lem­me uu­des­ta di­gi­leh­des­tä ai­heu­tu­nut­ta har­mia ja vai­vaa ja tie­dot­ta­mi­sen vä­häi­syyt­tä, Lohi to­te­aa.

Uut­ta di­gi­leh­teä ke­hi­te­tään edel­leen yh­des­sä jär­jes­tel­mä­toi­mit­ta­jan kans­sa.

Jos si­nul­la on on­gel­mia di­gi­leh­den käyt­tä­mi­ses­sä, ota yh­teyt­tä SRK:n leh­tien ti­laa­ja­pal­ve­luun: ti­laa­ja­pal­ve­lu@srk.fi tai 040 558 3972.

Päi­vä­mie­hen di­gi­leh­ti löy­tyy tääl­tä.

25.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä näen teidät vielä uudelleen, ja silloin teidän sydämenne täyttää ilo, jota ei kukaan voi teiltä riistää.” Joh. 16:22

Viikon kysymys