JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Uusin äänite saatavilla digitaalisena

Päivämies
Uutiset
16.1.2018 9.42

Juttua muokattu:

31.12. 09:27
2019123109275320180116094200

SRK:n uu­sin ää­ni­te Si­nuun me tur­vaam­me on pe­rin­tei­sen CD:n ohel­la saa­ta­vil­la di­gi­taa­li­se­na al­bu­mi­na. Sen voi hank­kia Ap­p­len lait­teil­le iTu­nes Sto­res­ta ja And­roid-lait­teil­le Goog­len Play-kau­pas­ta. Li­säk­si ää­ni­te on saa­ta­vil­la Ama­zon.com-verk­ko­kau­pas­ta.

ää­nit­teen di­gi­taa­li­sen al­bu­min hin­ta vaih­te­lee kaup­pa­pai­koit­tain. Osa pal­ve­luis­ta mah­dol­lis­taa myös ää­nit­teen kuun­te­lun suo­ra­tois­to­na.

SRK:n ää­nit­tei­den di­gi­taa­li­nen ja­ke­lu on vie­lä ko­kei­lu­as­teel­la ja ha­kee muo­to­aan. Jat­kos­sa uu­det ja osa van­hem­mis­ta ää­nit­teis­tä on tar­koi­tus saa­da di­gi­taa­li­ses­ti saa­ta­vil­le eri pää­te­lait­teil­le so­vel­tu­vin ta­voin. SRK:n ää­nit­tei­tä on edel­leen saa­ta­vis­sa myös Rau­han­mu­siik­ki.fi-pal­ve­lus­sa.

Ku­vi­tus­ku­va: Juha Hu­ma­la­jo­ki

16.4.2024

Hän virvoittaa minun sieluni, hän ohjaa minua oikeaa tietä nimensä kunnian tähden. Ps. 23:3

Viikon kysymys