JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Verkkokaupasta saa pienet paketit suoraan omaan postilaatikkoon

Uutiset
31.3.2020 6.20

Juttua muokattu:

30.3. 16:03
2020033016030120200331062000

Tie­sit­kö, et­tä kun ti­laat SRK:n verk­ko­kau­pas­ta, pie­ni­ko­koi­set pa­ke­tit lä­he­te­tään suo­raan vas­taa­not­ta­jan pos­ti­laa­tik­koon? Täl­löin ky­sees­sä on kir­je­lä­he­tys, jol­loin pa­ke­tin pak­suus voi ol­la kor­kein­taan kol­me sent­ti­met­riä ja pai­non tu­lee ol­la al­le 500 gram­maa.

– Esi­mer­kik­si yh­den kir­jan ja yh­den ää­nit­teen pa­ket­ti tu­lee suo­raan pos­ti­laa­tik­koon, jul­kai­su­myy­mä­län vas­taa­va Min­na Töl­li ker­too.

Kir­je­lä­he­tyk­sel­lä on eri­tyi­nen ar­vo nyt, kun tuot­tei­ta ti­la­taan myös ka­ran­tee­nis­sa ole­vil­le.

Töl­li hok­saut­taa, et­tä verk­ko­kaup­pa ky­syy ti­laus­ta teh­des­sä pos­tin nou­to­pis­teen sil­lon­kin, kun pa­ket­ti tu­lee ko­tiin.

– Moni asi­a­kas on luul­lut, et­tä lä­he­täm­me yh­den ää­nit­teen pa­ke­tit­kin pos­tis­ta nou­det­ta­vak­si. Näin ei ole, vaan pie­net pa­ke­tit tu­le­vat ko­tiin, hän sa­noo.

Verk­ko­kau­pan toi­mi­tu­seh­dois­sa ker­ro­taan kir­je­lä­he­tyk­ses­tä, mut­ta se jää hel­pos­ti huo­mi­ot­ta.

20.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä olen portti. Se, joka tulee sisään minun kauttani, pelastuu. Hän voi vapaasti tulla ja mennä, ja hän löytää laitumen.” Joh. 10:9

Viikon kysymys