JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Nykyiset blogit

Suviseuramatka

Nykyiset blogit
3.7.2024 11.00

Juttua muokattu:

3.7. 10:56
2024070310560820240703110000

Ma­ti­as Lah­ti

Su­vi­seu­roi­hin aja­es­sa oli nä­kö­jään hy­vää ai­kaa rii­del­lä. Tu­lim­me moit­ti­neek­si tois­tem­me te­ke­mi­siä ja te­ke­mät­tä jät­tä­mi­siä ja ih­me­tel­leek­si tois­tem­me per­soo­nien kum­mal­li­suuk­sia ja puut­tei­ta.

Seu­rois­sa kuun­nel­tiin pu­hei­ta. Pyy­det­tiin ja an­net­tiin an­teek­si. Käy­tiin eh­tool­li­sel­la.

Ko­ti­mat­kal­la ei enää rii­del­ty.

MatiasLahti
Olen vuonna 1985 syntynyt perheenisä, lääkäri ja muusikko. Asun perheineni Jyväskylässä, entisen Korpilahden kunnan alueella Saukkolan vanhalla kansakoululla. Harrastan lukemista, kuntoliikuntaa ja luonnossa liikkumista. Olen kiinnostunut jokseenkin kaikesta; varsinkin ihmisen mieli on loputtoman ihmettelyni aihe. Palautetta ja aihe-ehdotuksia voi lähettää minulle osoitteeseen iisakki.haapsaari@gmail.com.
16.7.2024

Herra sanoi Moosekselle: ”Minä olen sinun isäsi Jumala, Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala.” Silloin Mooses peitti kasvonsa, sillä hän pelkäsi katsoa Jumalaa. 2. Moos. 3:6

Viikon kysymys