JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ohjeet onnittelu- ja muistokirjoitusten lähettämiseen

Päivämies julkaisee lukijoidensa onnittelu- ja muistokirjoituksia. Onnittelukirjoituksia julkaistaan 50 vuotta täyttäneistä henkilöistä tasavuosikymmenten täyttyessä. Onnittelu- tai muistokirjoituksen on hyvä olla toimituksessa kolme viikkoa ennen julkaisupäivää.

Sopiva merkkimäärä onnittelukirjoitukselle on noin 2 000 merkkiä välilyönteineen ja muistokirjoitukselle enintään 2 500 merkkiä välilyönteineen. Pariskunnan yhteinen muistokirjoitus voi olla 2 700 merkkiä.

Kirjoituksen julkaisemisesta ei peritä maksua. Toimitus lyhentää tekstejä tarvittaessa.

Kirjoituksen ja siihen liittyvän kasvokuvan voi lähettää toimituksen sähköpostiosoitteeseen pm.toimitus@srk.fi tai kirjepostina osoitteeseen SRK/Päivämiehen toimitus, Kiviharjunlenkki 7, 90220 Oulu. Kuvan olisi hyvä olla kooltaan vähintään 1 Mt.

18.6.2024

Minä asun korkeudessa ja pyhyydessä, mutta asun myös murtuneiden ja nöyrien luona. Minä virvoitan murtuneiden hengen ja herätän eloon nöyrien sydämen. Jes. 57:15

Viikon kysymys