JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Joulujuhla kotiäideille ja lapsille

Päivämies-verkkolehti
Uutiset
20.12.2019 6.45

Juttua muokattu:

2.1. 11:02
2020010211023020191220064500

Eräs ou­lu­lai­nen ko­ti­äi­ti sai syk­syl­lä ide­an: oli­si­pa hie­noa, jos rau­ha­nyh­dis­tyk­sel­lä jär­jes­tet­täi­siin oma jou­lu­juh­la ko­ti­äi­deil­le ja lap­sil­le päi­vä­sai­kaan. Muu­ta­ma muu­kin in­nos­tui aja­tuk­ses­ta, ja idea konk­re­ti­soi­tui, kun puu­ro­juh­laa vie­tet­tiin Ou­lun rau­ha­nyh­dis­tyk­sen ker­ho­huo­nees­sa viik­koa en­nen jou­lu­aat­toa.

Pai­kal­la oli va­jaat 40 ko­ti­äi­tiä ja 60 las­ta.

Juh­laa vie­tet­tiin va­paa­muo­toi­ses­ti: Syö­tiin hy­vin ja pi­det­tiin pie­ni hil­jen­ty­mis­het­ki. Lu­et­tiin Las­ten po­lus­ta teks­ti ja lau­let­tiin muu­ta­ma jou­lu­lau­lu. Sit­ten oli va­paa­ta yh­des­sä­o­loa, lap­set leik­ki­vät ja äi­dit jut­te­li­vat.

Juh­la oli an­toi­sa ko­ke­mus ja toi iloa mo­nen ko­ti­äi­din ja lap­sen ar­ki­viik­koon.

Ti­lai­suu­des­sa myös kar­toi­tet­tiin, oli­si­ko per­he­ker­hol­le tar­vet­ta. Sel­vi­si, et­tä täl­lais­ta ker­hoa toi­vot­tai­siin Ou­lun rau­ha­nyh­dis­tyk­sel­le, ja tar­koi­tus on­kin aloit­taa per­he­ker­ho­toi­min­ta.

Teks­ti ja kuva: An­nii­na Tur­pei­nen

28.3.2024

Jeesus otti leivän, siunasi, mursi ja antoi sen opetuslapsilleen sanoen: ”Tämä on minun ruumiini, joka annetaan teidän puolestanne. Tehkää tämä minun muistokseni.” Luuk. 22:19

Viikon kysymys