JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Kapsäkkijuttujen matkassa pääsee Keniaan rippileirille

Uutiset
14.8.2023 13.35

Juttua muokattu:

6.9. 10:16
2023090610161520230814133500

Päi­vä­mies

Täl­lä vii­kol­la kan­nat­taa seu­ra­ta eri­tyi­sen tark­kaan Kap­säk­ki­jut­tu­jen Ins­tag­ram-ti­liä. Lu­vas­sa on tun­nel­mia toi­sel­ta puo­lel­ta maa­il­maa.

Tä­nään al­kaa Ke­ni­an us­ko­vais­ten en­sim­mäi­nen rip­pi­lei­ri Uy­o­ma Ma­ny­wan­das­sa Si­ay­an alu­eel­la. Lei­ri on Ke­ni­an les­ta­di­o­lais-lu­te­ri­lai­sen yh­dis­tyk­sen jär­jes­tä­mä ja kes­tää maa­nan­tais­ta lau­an­tai­hin.

Lei­ril­lä ovat opet­ta­ji­na Han­nu Jan­hu­nen Ka­na­das­ta, Eli­sa Roi­ko Yh­dys­val­lois­ta sekä Juha Luok­ka­la Suo­mes­ta.

Luok­ka­la ai­koo lä­het­tää lei­ril­tä kuu­lu­mi­sia ja tun­nel­mia Kap­säk­ki­jut­tu­jen Ins­tag­ram-ka­na­val­la.

– Ins­ta­li­veä mi­kä­li net­ti toi­mii, ta­ri­nois­sa ku­via ja vi­de­oi­ta. Seu­rat­kaa­han ka­na­vaa!

Taus­tal­la on ta­voi­te vä­lit­tää nuor­ten ka­na­val­la kuu­lu­mi­sia nuo­ril­ta, myös eri mais­ta.

– Tä­män kaut­ta nuo­ret nä­ke­vät, mil­lais­ta on lä­he­tys­työ, Luok­ka­la avaa aja­tus­ta.

Lei­ri on to­del­la suo­sit­tu, osal­lis­tu­jia on 85.

– En­nen ko­ro­na-ai­kaa Ke­ni­as­sa oli 30 seu­ra­paik­kaa, sen jäl­keen nii­tä on ol­lut yli 60. Nuo­ri­sol­le pi­tää opet­taa kris­ti­nop­pia, Luok­ka­la taus­toit­taa.

Ope­tus ta­pah­tuu lei­ril­lä kol­mel­la kie­lel­lä, jot­ka ovat eng­lan­ti, swa­hi­li ja luo. Lei­rin ai­ka­na rip­pi­kou­lu­lai­sia myös kas­te­taan.

3.5.2024

Maa, kohota Herralle riemuhuuto! Iloitkaa ja riemuitkaa, laulakaa ja soittakaa! Ylistäkää Herraa harpun sävelin, soittakaa ja laulakaa! Ps. 98:4–5

Viikon kysymys