JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Kespro Oy:sta SRK:n uusi tavarantoimittaja

Uutiset
4.2.2020 6.40

Juttua muokattu:

30.1. 15:25
2020013015251420200204064000

Päi­vä­mies

SRK:n han­kin­ta­ryh­mä on kil­pai­lut­ta­nut ta­va­ran­toi­mit­ta­jia kol­men kan­sa­no­pis­ton ja SRK:n lei­ri­kes­kus­ten päi­vit­täis­ta­va­ra­han­kin­toi­hin liit­ty­en. K-ryh­mään kuu­lu­va Kesp­ro Oy kor­vaa kah­den vuo­den (2020–2021) pui­te­so­pi­muk­sel­la Mei­ra­no­van. Pesu- ja puh­dis­tu­sai­nei­den osal­ta so­pi­mus Kiil­to Cle­a­nin kans­sa on edel­leen voi­mas­sa.

Myös rau­ha­nyh­dis­tyk­set voi­vat hank­kia toi­min­nas­saan tar­vit­ta­via tuot­tei­ta so­pi­muk­sen mu­kai­sil­la eh­doil­la. Tuot­teet toi­mi­te­taan rah­ti­va­paas­ti.

Me­ne­vim­mät tuot­teet ovat net­to­hin­noi­tel­tu­ja ja muis­sa tuot­teis­sa so­vel­le­taan tuo­te­ryh­mä­koh­tai­sia alen­nuk­sia. Tuo­te­ryh­mä­a­len­nuk­set ovat voi­mas­sa toi­mi­tus­myyn­nin li­säk­si myös so­vi­tuis­sa Kesp­ron tu­kuis­sa. Ti­lauk­set teh­dään net­ti­ti­lauk­si­na.

Mah­dol­li­nen vuo­si­os­to­jen pe­rus­teel­la saa­ta­va vuo­si­hy­vi­te käy­te­tään SRK:n Ke­sä­seu­ra­ra­di­on kus­tan­nus­ten kat­ta­mi­seen.

25.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä näen teidät vielä uudelleen, ja silloin teidän sydämenne täyttää ilo, jota ei kukaan voi teiltä riistää.” Joh. 16:22

Viikon kysymys