JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Kirkko auttaa apua tarvitsevaa myös kesäaikana

Uutiset
7.6.2021 8.00

Juttua muokattu:

4.6. 12:55
2021060412550120210607080000

Pixabay

Pixabay

Päi­vä­mie­hen toi­mi­tus

Mo­nel­la hen­ki­nen kuor­ma voi kas­vaa ke­sä­lo­mien ai­kaan. Kir­kon kes­kus­te­lu­a­pua on saa­ta­vil­la ke­säl­lä pu­he­li­men ja cha­tin kaut­ta.

Kes­kus­te­lu­a­vun päi­vys­tä­jil­le voi luot­ta­muk­sel­li­ses­ti pur­kaa huo­li­aan. Pal­ve­le­va pu­he­lin on avoin­na joka il­ta vii­kon­lo­put ja py­hät mu­kaan­lu­kien kel­lo 18:sta puo­lee­nyö­hön. Pal­ve­le­va chat puo­les­taan on avoin­na ar­ki­sin.

Li­säk­si ver­kos­sa voi jät­tää ni­met­tö­män vies­tin mi­hin vuo­ro­kau­den ai­kaan ta­han­sa. Päi­vys­tä­jät vas­taa­vat vies­tei­hin muu­ta­man päi­vän ku­lu­es­sa. Kir­kon vies­tin­tä lu­paa, et­tä yh­teyt­tä pal­ve­luun voi ot­taa myös pe­rin­tei­sel­lä kir­jeel­lä.

Päi­vys­tä­jä ei näe käyt­tä­jän hen­ki­löl­li­syyt­tä ei­kä soit­ta­jan pu­he­lin­nu­me­ro näy vas­taa­jal­le. Pu­he­lu­ja ei nau­hoi­te­ta ei­kä kes­kus­te­lu­ja tal­len­ne­ta. Mi­tään hen­ki­lö­koh­tai­sia tie­to­ja ei jää pal­ve­lun muis­tiin.

Suo­mek­si ja ruot­sik­si pal­ve­le­va Kir­kon kes­kus­te­lu­a­pu on Pu­he­lin- ja verk­ko­aut­ta­mi­sen eet­tis­ten pe­ri­aat­tei­den neu­vot­te­lu­kun­nan (Pu­hEet) jä­sen.

Pal­ve­le­va pu­he­lin: 0400 221 180 (pvm/mpm).

Pal­ve­le­va chat: ma–pe kel­lo 12–20, ju­han­nuk­ses­ta hei­nä­kuun lop­puun kel­lo 16–20.

25.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä näen teidät vielä uudelleen, ja silloin teidän sydämenne täyttää ilo, jota ei kukaan voi teiltä riistää.” Joh. 16:22

Viikon kysymys