JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Opistokurssi tarjoaa elämänmyönteisiä vinkkejä

Uutiset
11.10.2022 16.00

Juttua muokattu:

11.10. 15:58
2022101115581620221011160000

Erkki Alasaarela

Erkki Alasaarela

Päi­vä­mies

Vii­kon­lop­pu­kurs­sil­la on lu­vas­sa sekä äly­päh­ki­nöi­tä ja sa­na­sep­poi­lua et­tä pai­na­vam­paa asi­aa ikään­ty­mi­seen va­rau­tu­mi­seen liit­ty­en.

Ra­nu­an opis­to jär­jes­tää 21.–23. lo­ka­kuu­ta "Elä­män ma­ku­ja ikään­ty­vän ar­keen" -kurs­sin.

– Ha­lu­am­me hok­saut­taa ikään­ty­viä yh­tei­söl­li­syy­den mer­ki­tyk­ses­tä, yk­si­näis­ten ikä­to­ve­rei­den koh­taa­mi­ses­ta ja kai­ken­lai­ses­ta va­rau­tu­mi­ses­ta ikään­ty­mi­seen. Us­kon, et­tä meil­lä on oi­kein hy­vät lu­en­noit­si­jat ja mu­ka­va kurs­si tu­los­sa, vink­kaa kou­lu­tus­suun­nit­te­li­ja Sirk­ka Il­li­kai­nen.

– Kurs­sil­la pe­reh­dy­tään ikään­ty­mi­ses­tä joh­tu­viin ja sii­hen liit­ty­viin asi­oi­hin. Siel­lä huo­mi­oi­daan fyy­si­nen, hen­ki­nen, so­si­aa­li­nen sekä hen­gel­li­nen hy­vin­voin­ti. Poh­di­taan yh­des­sä vink­ke­jä ja ker­ro­taan ko­ke­muk­sia elä­män­myön­tei­syy­den ja -ilon säi­lyt­tä­mi­seen ikään­ty­mi­sen tuo­mis­ta mah­dol­li­sis­ta ra­joit­teis­ta huo­li­mat­ta.

Kurs­sil­ta saa roh­kai­sua ja neu­vo­ja oman­nä­köi­sen ja elä­män­ma­kui­sen tu­le­vai­suu­den suun­nit­te­luun, vaik­ka oma toi­min­ta­ky­ky heik­ke­ni­si. Oh­jel­maan kuu­luu po­ri­na­tuo­ki­oi­ta, lii­kun­ta­het­kiä, hil­jen­ty­mis­tä, luon­nos­sa liik­ku­mis­ta, ren­tou­tu­mis­ta, le­väh­tä­mis­tä ja lau­lu­het­kiä, Il­li­kai­nen lu­paa.

Li­sä­tie­toa: https://www.ly­hyt­kurs­sil­le.fi/kurs­si/ra­nua/9694/

25.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä näen teidät vielä uudelleen, ja silloin teidän sydämenne täyttää ilo, jota ei kukaan voi teiltä riistää.” Joh. 16:22

Viikon kysymys