JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Päi­vä­mie­hen mai­nos­vi­deo on jäl­leen kat­sot­ta­vis­sa

Päivämies
Uutiset
28.5.2018 12.24

Juttua muokattu:

31.12. 09:27
2019123109274820180528122400

Rek­ka­mies kuun­te­lee Päi­vä­mies­tä cd:ltä, elä­ke­läi­nen lu­kee tab­le­til­ta. Tämä sel­vi­ää Päi­vä­mie­hen en­sim­mäi­sel­tä mai­nos­vi­de­ol­ta, joka on jul­kais­tu muok­kaa­mi­sen jäl­keen uu­del­leen.

Päi­vä­mie­hen mai­nos­vi­deo jul­kais­tiin Yo­u­Tu­bes­sa 15. tou­ko­kuu­ta, mut­ta pois­tet­tiin siel­tä pari päi­vää sen jäl­keen te­ki­jä­noi­keus­syi­hin liit­ty­en. Nyt vi­deo on jäl­leen kat­sot­ta­vis­sa, pie­nel­tä osin muo­kat­tu­na.

Uu­si mai­nos­vi­deo on va­paas­ti käy­tet­tä­vis­sä niin rau­ha­nyh­dis­tyk­sil­lä kuin leh­den lu­ki­joi­den omil­la so­me­ka­na­vil­la. Vi­deo avaa sitä, mil­lä ta­voil­la ti­lat­ta­vaa Päi­vä­mies-leh­teä on mah­dol­lis­ta lu­kea ja kuun­nel­la.

– Toi­von, et­tä leh­den lu­ki­jat ja­ka­vat vi­de­oa eteen­päin ja rau­ha­nyh­dis­tys­ten jul­kai­su­myy­jät näyt­tä­vät sitä omis­sa yh­dis­tyk­sis­sään. Moni voi yl­lät­tyä sii­tä, mi­ten mo­nes­sa muo­dos­sa leh­ti on saa­ta­vil­la, sa­noo Päi­vä­mie­hen pää­toi­mit­ta­ja Ol­li Lohi.

Ti­lat­ta­vaa Päi­vä­mies­tä voi lu­kea sekä pa­pe­ri- et­tä di­gi­muo­dos­sa. Pa­pe­ri­leh­den ti­laa­ja saa di­gi­leh­den lu­kuo­i­keu­det yh­den eu­ron kuu­kau­si­hin­taan. Li­säk­si leh­den voi ti­la­ta ää­ni­leh­te­nä (cd) tai sen voi os­taa yk­sit­täis­kap­pa­lei­na mp3-muo­dos­sa.

Päi­vä­mie­hel­lä on li­säk­si mak­su­ton verk­ko­leh­ti.

Vi­de­on voi kat­soa SRK:n Yo­u­Tu­be-ka­na­val­ta ja täs­tä:

https://www.yo­u­tu­be.com/em­bed/2zeu78Id1dg?rel=0

4.7.2020

"Minä ope­tan si­nua", sa­noo Her­ra, "minä osoi­tan si­nul­le oi­ke­an tien. Minä neu­von si­nua, kat­see­ni seu­raa as­ke­lei­ta­si." Ps. 32:8

Viikon kysymys