JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Runokilpailun suosio yllätti iloisesti Lasten polun toimituksen

Uutiset
24.7.2020 15.24

Juttua muokattu:

24.7. 15:53
2020072415534920200724152400

Eveliina Saukko

Eveliina Saukko

Las­ten pol­ku -leh­den ke­väi­nen ru­no­kil­pai­lu oli to­del­la suo­sit­tu: toi­mi­tuk­seen saa­pui yh­teen­sä 98 ru­noa.

– Mel­kein sata ru­noa, to­del­la hie­noa! Kii­tos jo­kai­sel­le osal­lis­tu­jal­le, kom­men­toi leh­den pää­toi­mit­ta­ja Kat­ri Iso­pah­ka­la.

Kil­pai­lu­raa­dis­sa oli­vat mu­ka­na Kirs­ti Nurk­ka­la, Mar­jaa­na Typ­pö, Kat­ri Iso­pah­ka­la ja Sirk­ka Leh­to.

Raa­din teh­tä­vä, ru­no­kil­pai­lun rat­kai­se­mi­nen, oli vai­kea. Ru­no­jen jou­kos­sa oli pal­jon iloa tuot­ta­via, mu­ka­van ke­säi­siä ja has­suil­la rii­mi­pa­reil­la va­rus­tet­tu­ja teks­te­jä.

Raa­ti päät­ti ja­kaa pal­kin­to­ja kol­mel­la eri pe­rus­teel­la: leik­ki­syys ja oi­val­ta­vuus; tär­keä ai­he; lyy­ri­syys. Jo­kai­ses­sa ryh­mäs­sä tuli pal­ki­tuk­si kak­si ru­noa. Pal­kin­to­ru­not ovat ai­he­pii­ril­tään eri­lai­sia ja eri-ikäis­ten kir­joit­ta­jien tuot­ta­mia.

– Kan­nus­tan kaik­kia osal­lis­tu­jia edel­leen ru­noi­le­maan ja lä­het­tä­mään niin ru­no­jaan kuin mui­ta­kin teks­te­jään tar­jol­le leh­teem­me, Iso­pah­ka­la vink­kaa.

Lue pal­kin­to­ru­not ja pal­kit­tu­jen ni­met hei­nä-elo­kuun Las­ten pol­ku -leh­des­tä.

20.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä olen portti. Se, joka tulee sisään minun kauttani, pelastuu. Hän voi vapaasti tulla ja mennä, ja hän löytää laitumen.” Joh. 10:9

Viikon kysymys