JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

SRK:n kautta ei voi tukea Ukrainaa

Uutiset
26.4.2022 6.00

Juttua muokattu:

25.4. 15:01
2022042515015920220426060000

Lasse Kokko

Lasse Kokko

SRK:n hu­ma­ni­taa­ri­sen avun kaut­ta ei voi lah­joit­taa Uk­rai­naan, sil­lä apua tar­jo­taan vain mais­sa, jois­sa SRK te­kee lä­he­tys­työ­tä.

– SRK:lla ei ole ol­lut lä­he­tys­työ­tä Uk­rai­nas­sa, jo­ten meil­lä ei ole val­mii­ta ka­na­via avun toi­mit­ta­mi­seen siel­lä, lä­he­tys­työn asi­an­tun­ti­ja Mii­ka Kop­pe­roi­nen sel­ven­tää.

So­ta­toi­mi­a­lu­eel­la te­hok­kuu­den ja koor­di­naa­ti­on mer­ki­tys on kriit­ti­nen.

– On pa­rem­pi hyö­dyn­tää jo ole­mas­sa ole­via mah­dol­li­sim­man te­hok­kai­ta ja suo­ria ka­na­via avun toi­mit­ta­mi­ses­sa, Kop­pe­roi­nen to­te­aa.

Pa­ko­lais­kes­kuk­sis­sa on pal­jon avun­tar­vit­si­joi­ta. Hei­tä voi tu­kea mo­nin eri ta­voin, joko ra­hal­li­ses­ti vi­ra­no­mais­ten tai avus­tus­jär­jes­tö­jen kaut­ta tai vaik­ka­pa kut­su­mal­la pa­ko­lai­sia ko­tiin­sa.

26.5.2022

Tämä Jeesus, joka otettiin teidän luotanne taivaaseen, tulee kerran takaisin, samalla tavoin kuin näitte hänen taivaaseen menevän. Ap. t. 1:11

Viikon kysymys