JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Suviseuravalmistelut edenneet hyvin

Päivämies-verkkolehti
Uutiset
9.6.2014 6.41

Juttua muokattu:

1.1. 23:43
2020010123430520140609064100

Py­hä­jo­en su­vi­seu­ro­jen pää­toi­mi­kun­nan työ­ryh­mä ko­koon­tui 2. ke­sä­kuu­ta Ul­la ja Ee­ro Pi­si­län ko­dis­sa Py­hä­jo­en Yp­pä­ris­sä. Su­vi­seu­roi­hin liit­ty­en tun­nel­ma oli luot­ta­vai­nen ja lep­poi­sa.

SRK:n pää­sih­tee­ri Juha Kaa­ri­vaa­ra ku­va­si tun­to­ja to­te­a­mal­la, et­tä on teh­ty kaik­ki, mitä on ym­mär­ret­ty ja toi­voi seu­roil­le Ju­ma­lan siu­naus­ta. Hän toi ter­vei­set myös Ruot­sin su­vi­seu­rois­ta.

Ko­kouk­ses­sa osas­to­jen pu­heen­joh­ta­jat esit­te­li­vät toi­mi­kun­tien työn ti­lan­net­ta. To­det­tiin, et­tä val­mis­te­lut ovat eden­neet hy­vin. Työ­ryh­mä päät­ti, et­tä sun­nun­tai­na kel­lo 15.00 al­ka­vis­sa seu­rois­sa kan­ne­taan ko­leh­ti Ke­sä­seu­ra­ra­di­on hy­väk­si.

Sirpa ja Jussi Rautakoski lastensa kanssa evästauolla ison teltan kohdalla. Jussi Rautakoski vastaa ison teltan äänentoistosta ja vahvistinkontista, johon liitetään myös kentän kaiuttimet.

Sirpa ja Jussi Rautakoski lastensa kanssa evästauolla ison teltan kohdalla. Jussi Rautakoski vastaa ison teltan äänentoistosta ja vahvistinkontista, johon liitetään myös kentän kaiuttimet.

Teks­ti: Ju­ha­ni Ala­ran­ta

Ku­vat: Juha Kaa­ri­vaa­ra

Uu­tis­ta muo­kat­tu 10.6. klo 10.44: Ke­sä­seu­ra­ra­di­on hy­väk­si kan­ne­taan ko­leh­ti sun­nun­tai­na kel­lo 15 al­ka­vis­sa seu­rois­sa ei­kä lau­an­tai­na kel­lo 11.30 al­ka­vis­sa seu­rois­sa, ku­ten ai­em­min uu­ti­soi­tiin.

24.4.2024

Vaikka ulkonainen ihmisemme murtuukin, niin sisäinen ihmisemme uudistuu päivä päivältä. 2. Kor. 4:16

Viikon kysymys