JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Su­vi­seu­ra­val­mis­te­lut eden­neet hy­vin

Uutiset
9.6.2014 6.41

Py­hä­jo­en su­vi­seu­ro­jen pää­toi­mi­kun­nan työ­ryh­mä ko­koon­tui 2. ke­sä­kuu­ta Ul­la ja Ee­ro Pi­si­län ko­dis­sa Py­hä­jo­en Yp­pä­ris­sä. Su­vi­seu­roi­hin liit­ty­en tun­nel­ma oli luot­ta­vai­nen ja lep­poi­sa.

SRK:n pää­sih­tee­ri Juha Kaa­ri­vaa­ra ku­va­si tun­to­ja to­te­a­mal­la, et­tä on teh­ty kaik­ki, mitä on ym­mär­ret­ty ja toi­voi seu­roil­le Ju­ma­lan siu­naus­ta. Hän toi ter­vei­set myös Ruot­sin su­vi­seu­rois­ta.

Ko­kouk­ses­sa osas­to­jen pu­heen­joh­ta­jat esit­te­li­vät toi­mi­kun­tien työn ti­lan­net­ta. To­det­tiin, et­tä val­mis­te­lut ovat eden­neet hy­vin. Työ­ryh­mä päät­ti, et­tä sun­nun­tai­na kel­lo 15.00 al­ka­vis­sa seu­rois­sa kan­ne­taan ko­leh­ti Ke­sä­seu­ra­ra­di­on hy­väk­si.

Sirpa ja Jussi Rautakoski lastensa kanssa evästauolla ison teltan kohdalla. Jussi Rautakoski vastaa ison teltan äänentoistosta ja vahvistinkontista, johon liitetään myös kentän kaiuttimet.

Sirpa ja Jussi Rautakoski lastensa kanssa evästauolla ison teltan kohdalla. Jussi Rautakoski vastaa ison teltan äänentoistosta ja vahvistinkontista, johon liitetään myös kentän kaiuttimet.

Teks­ti: Ju­ha­ni Ala­ran­ta

Ku­vat: Juha Kaa­ri­vaa­ra

Uu­tis­ta muo­kat­tu 10.6. klo 10.44: Ke­sä­seu­ra­ra­di­on hy­väk­si kan­ne­taan ko­leh­ti sun­nun­tai­na kel­lo 15 al­ka­vis­sa seu­rois­sa ei­kä lau­an­tai­na kel­lo 11.30 al­ka­vis­sa seu­rois­sa, ku­ten ai­em­min uu­ti­soi­tiin.

27.2.2020

Jee­sus sa­noo: "Kun paas­to­at­te, äl­kää ol­ko syn­kän nä­köi­siä niin kuin te­ko­py­hät. He muut­ta­vat muo­ton­sa sur­ke­ak­si, jot­ta kaik­ki var­mas­ti huo­mai­si­vat hei­dän paas­to­a­van." Matt. 6:16

Viikon kysymys