JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Viestintäryhmän tapaamisessa pohdittiin SRK:n tulevaisuuden viestintää

Päivämies-verkkolehti
Uutiset
8.4.2014 8.16

Juttua muokattu:

1.1. 23:21
2020010123215520140408081600

SRK:n vies­tin­tä­ryh­mä ko­koon­tui vii­me vii­kon­lop­pu­na Sii­ka­tör­mäl­lä. Ta­paa­mi­ses­sa kä­si­tel­tiin vies­tin­nän kuu­lu­mi­sia ja tu­le­vai­suut­ta.

Ta­paa­mi­ses­sa oli­vat mu­ka­na Jou­ni Hin­tik­ka, Mat­ti Hin­tik­ka, Juha Kaa­ri­vaa­ra, Han­na Kal­lun­ki, Sa­mu­li Kor­te­nie­mi, Han­nu Lin­na, Ol­li Lohi, Pert­tu Mä­ki­mart­ti, Val­de Pa­lo­la ja Mat­ti Tas­ki­la. Li­säk­si Han­na Nur­mi­nen oli ta­paa­mi­ses­sa mu­ka­na vies­tin­tä­a­lan asi­an­tun­ti­ja­na.

Matti Taskila (vas.), Valde Palola ja Olli Lohi syventyneinä keskusteluun.

Matti Taskila (vas.), Valde Palola ja Olli Lohi syventyneinä keskusteluun.

Kes­kus­te­luis­sa poh­dit­tiin vii­me vuo­sien vies­tin­nän plus­sia ja mii­nuk­sia sekä sitä, mi­ten vies­tin­tää voi­tai­siin tu­le­vai­suu­des­sa ke­hit­tää.

– Sel­keys ja re­hel­li­syys vies­tin­näs­sä on tär­ke­ää, Mat­ti Tas­ki­la to­te­si.

Käyn­nis­sä ole­va me­di­an muu­tos pu­hut­ti osal­lis­tu­jia.

– Suun­taus on koh­ti no­pe­aa ja tun­tei­ta he­rät­tä­vää ker­ron­taa, jos­sa mie­li­ku­vat saat­ta­vat ot­taa val­lan fak­tois­ta. Hyvä me­di­a­lu­ku­tai­to on tär­keä asia, jot­ta osai­si ar­vi­oi­da eri­lai­sia teks­te­jä. Täl­löin me­di­an ak­tii­vi­suus ei vält­tä­mät­tä he­rä­tä niin vah­vo­ja tun­tei­ta, Han­na Nur­mi­nen to­te­si.

Ta­paa­mi­ses­sa tar­kas­tel­tiin myös SRK:n eri­lai­sia vies­tin­nän ka­na­via, muun mu­as­sa Päi­vä­mies­tä ja sen verk­ko­ver­si­o­ta sekä ke­sä­seu­ra­ra­di­o­ta. Päi­vä­mies-verk­ko­leh­den avau­tu­mi­nen ko­et­tiin tär­ke­äk­si asi­ak­si.

Ra­di­o­ryh­mä vas­taa SRK:n ke­sä­seu­ra­ra­di­on toi­min­nas­ta. En­si ke­sä­nä ke­sä­seu­ra­ra­dio aloit­taa toi­min­tan­sa kes­ki­viik­ko­na 25.6. ja lä­het­tää vii­mei­se­nä oh­jel­ma­naan Sii­o­nin lau­lu­jen il­lan maa­nan­tai­na 28.7.

– Ra­di­o­työs­sä on ol­lut tii­vis tal­vi. Nuor­ten in­to teh­dä työ­tä on ol­lut my­kis­tä­vää, ra­di­o­ryh­män jä­sen Sa­mu­li Kor­te­nie­mi iloit­si.

Tär­ke­ä­nä pi­det­tiin sitä, et­tä me­di­an koh­taa­mis­ta ja avoin­ta kes­kus­te­lu­kult­tuu­ria tu­lee edel­leen ke­hit­tää.

– On tär­ke­ää kun­ni­oit­taa ja kuun­nel­la eri­lai­sia nä­ke­myk­siä ja koh­da­ta toi­nen toi­sem­me ys­tä­väl­li­ses­ti, kes­kus­te­lus­sa to­det­tiin.

20.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä olen portti. Se, joka tulee sisään minun kauttani, pelastuu. Hän voi vapaasti tulla ja mennä, ja hän löytää laitumen.” Joh. 10:9

Viikon kysymys