JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Artikkelit

Herran syntymä on lähellä – Maria odottaa Jeesuksen syntymää

Lehto Sirkka
Artikkelit
20.12.2015 10.00

Juttua muokattu:

8.3. 22:29
2020030822295420151220100000

Nyt syt­tyy nel­jäs kynt­ti­lä,

jo jou­lu sa­ras­taa.

Me odo­tam­me Jee­sus­ta,

hän kaik­ki pe­las­taa.

Vk. 13:4

Nel­jäs ad­vent­ti­sun­nun­tai, pyhä ad­vent­ti (Ad­ven­tus sanc­ti­fi­ca­ti­o­nis), on mo­nis­sa kirk­ko­kun­nis­sa omis­tet­tu Ma­ri­al­le. Niin on ol­lut myös Suo­men evan­ke­lis-lu­te­ri­lai­ses­sa kir­kos­sa. Näin se erot­tuu sel­ke­äm­min kol­man­nes­ta ad­ven­tis­ta.

Va­pah­ta­jan äi­din odo­tus ja Her­ran kan­san jou­lun odo­tus kuu­lu­vat yh­teen. Jou­luun val­mis­tau­tu­mi­sen lop­pu­vai­he al­kaa. Ih­mi­sen tu­lee ol­la val­mis suu­ren sa­no­man vas­taa­not­ta­mi­seen. Her­ran syn­ty­mä on lä­hel­lä.

Nel­jäs ad­vent­ti­kynt­ti­lä on rak­kau­den kynt­ti­lä. Mitä lä­hem­mäs jou­lua tul­laan, sitä enem­män on va­loa. Jou­lu­na maa­il­man valo, Kris­tus, tuli kes­kel­lem­me.

Lue ad­ven­ti­na­jas­ta li­sää Päi­vä­mie­hes­tä 48.

SirkkaLehto
27.5.2022

Hyvä on sen osa, joka luottaa Herraan, ei etsi apua pahan voimilta eikä käänny niiden puoleen, jotka valhetta palvelevat. Ps. 40:5

Viikon kysymys