JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Baskirian seuravieraiden hyvä raamatuntuntemus ilahdutti

Päivämies-verkkolehti
Uutiset
19.3.2018 6.56

Juttua muokattu:

31.12. 09:27
2019123109272020180319065600

Seu­ra­vie­rai­den hyvä raa­ma­tun­te­mus ja voi­ma­kas vir­si­lau­lu ilah­dut­ti­vat suo­ma­lai­sia lä­he­tys­pu­hu­jia seu­rois­sa Bas­kor­tos­to­nin ta­sa­val­las­sa eli Bas­ki­ri­as­sa. Kan­sal­li­suu­del­taan vie­raat oli­vat lä­hes poik­keuk­set­ta ma­ri­lai­sia, joka on suo­ma­lais-ug­ri­lai­nen kan­sa Ve­nä­jäl­lä.

Bas­ki­ria on maa, joka kuu­luu Ve­nä­jän fe­de­raa­ti­oon ja si­jait­see Ural­vuo­ris­ton ete­lä­pääs­sä, Eu­roo­pan ja Aa­si­an ra­jal­la. Maan us­kon­nol­li­suus poik­ke­aa suo­ma­lai­ses­ta, sil­lä is­la­mi­nus­koi­sia on eni­ten ja pro­tes­tant­te­ja on vain al­le pro­sen­tin ver­ran vä­es­tös­tä.

SRK on jär­jes­tä­nyt Bas­ki­ri­as­sa seu­ro­ja vii­den vuo­den ajan.

Lue li­sää Bas­ki­ri­an tam­mi­kui­sis­ta lä­he­tys­seu­rois­ta 14.3.2018 il­mes­ty­nees­tä Sii­o­nin Lä­he­tys­leh­des­tä. Ju­tus­ta sel­vi­ää muun mu­as­sa se, mil­lai­sia ky­sy­myk­siä seu­ra­vie­raat poh­ti­vat ja mi­ten lu­te­ri­lai­nen vir­si­pe­rin­ne ero­aa Ve­nä­jän or­to­dok­si­sen kir­kon toi­min­nas­ta.

Kuva: Pent­ti Käh­kö­nen

20.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä olen portti. Se, joka tulee sisään minun kauttani, pelastuu. Hän voi vapaasti tulla ja mennä, ja hän löytää laitumen.” Joh. 10:9

Viikon kysymys