JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Kesäseuraradio lähettää kahdet seurat Taalainmaalta

Uutiset
12.7.2021 12.00

Juttua muokattu:

12.7. 12:38
2021071212380420210712120000

Päivämiehen toimitus

Päivämiehen toimitus

Vil­ja Paa­vo­la

Ruot­sin su­vi­seu­rat jär­jes­te­tään tänä ke­sä­nä 13.–15.8. elo­kuu­ta. Seu­ro­jen tun­nus­lau­se on Men de som hop­pas på Her­ren får ny kraft (Mut­ta jot­ka Her­raa odot­ta­vat, ne saa­vat uu­den voi­man) (Jes. 40:31). Ta­va­no­mai­ses­ti län­si­naa­pu­rin su­vi­seu­rat on pi­det­ty he­la­tors­tain tie­noil­la, ja ne on kuul­tu Ke­sä­seu­ra­ra­di­on ka­na­val­la tal­len­tee­na.

Ke­sä­seu­ra­ra­di­on ka­na­val­la ruot­si kuu­luu kui­ten­kin myös tänä ke­sä­nä: lau­an­tai­na ja sun­nun­tai­na 17.–18. hei­nä­kuu­ta lä­he­te­tään suo­ra­na lä­he­tyk­se­nä kah­den pu­heen seu­rat Taa­lain­maan rau­ha­nyh­dis­tyk­sel­tä. Seu­rat tul­ka­taan suo­mes­ta ruot­sik­si ja ruot­sis­ta suo­mek­si.

– Iloit­sem­me ja olem­me kii­tol­li­sia tääl­lä Ruot­sis­sa, et­tä saam­me ol­la mu­ka­na Ke­sä­seu­ra­ra­di­os­sa näin­kin vah­vas­ti. Mai­den ra­jois­ta ja kult­tuu­ri- ja kie­lie­rois­ta huo­li­mat­ta eläm­me sa­maa Ju­ma­lan val­ta­kun­taa ja ko­em­me täl­lä­kin sa­ral­la, et­tä työm­me on to­del­la yh­teis­tä. Tie­däm­me myös, et­tä Suo­mes­sa­kin moni mie­lel­lään kuun­te­lee lä­he­tys­tä myös ruot­sik­si ja nyt sii­hen on oi­val­li­nen mah­dol­li­suus, kom­men­toi SFC:n pu­heen­joh­ta­ja Timo Löp­pö­nen Taa­lain­maal­ta.

Vii­kon­lo­pun ai­ka­na ka­na­val­la kuul­laan ruot­sik­si myös vir­siä ja Sii­o­nin lau­lu­ja sekä esi­mer­kik­si lu­en­taa nuor­ten­kir­jois­ta Ful­lt­räff, Ras­mus ja Vår vän Je­sus.

– Ha­lu­sim­me to­teut­taa vii­kon­lo­pun vii­me ke­vään ke­vät­lä­he­tyk­sen ta­paan. Seu­rat ovat kes­ki­ös­sä, ja muu oh­jel­ma lä­he­te­tään tal­len­tee­na, vii­kon­lo­pun vas­tuu­hen­ki­lö­nä Ke­sä­seu­ra­ra­di­os­sa toi­mi­nut Rai­sa Nis­ka­la ku­vaa.

16.4.2024

Hän virvoittaa minun sieluni, hän ohjaa minua oikeaa tietä nimensä kunnian tähden. Ps. 23:3

Viikon kysymys