JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Lap­sil­le puu­haa, van­hem­mil­le kuun­te­lu­rau­haa

Saarnio Rauno
Uutiset
18.10.2019 16.40

Juttua muokattu:

23.12. 02:44
2019122302445820191018164000

Mänt­sä­län rau­ha­nyh­dis­tyk­sel­lä on pää­tet­ty ko­keil­la lap­si­park­kia toi­sen seu­ra­pu­heen ai­ka­na. Lap­si­par­kin tar­koi­tuk­se­na on mah­dol­lis­taa pien­ten las­ten van­hem­mil­le kuun­te­lu­rau­ha ja tar­jo­ta lap­sil­le mu­ka­vaa puu­haa, jos pu­heen kuun­te­le­mi­nen hil­jaa is­tu­en on vai­ke­aa.

En­sim­mäi­sen ker­ran lap­si­park­kia ko­keil­tiin 13. lo­ka­kuu­ta. Seu­ra­pu­hei­den vä­lis­sä osa lap­sis­ta siir­tyi kah­vi­oon, jos­sa hei­tä oli vas­taa­not­ta­mas­sa ai­kui­sia ja nuo­ria. Lap­set sai­vat teh­dä vä­ri­tys­teh­tä­viä tai lu­kea Las­ten­pol­ku-leh­tiä.

Näyt­ti sil­tä, et­tä vä­ri­tys­teh­tä­vä oli mie­lui­sin. Lap­set hil­jen­tyi­vät pa­pe­rien­sa ää­reen, ti­las­ta kuu­lui vain oh­jaa­jien hil­jais­ta pu­het­ta. Ku­van poh­jal­ta lap­sil­le ker­rot­tiin ky­sei­ses­tä raa­ma­tun­ta­pah­tu­mas­ta.

Tuli tun­ne, et­tä ko­kei­lua kan­nat­taa jat­kaa.

6.6.2020

Kris­tus on niin kuin ih­mis­ruu­mis, joka on yk­si ko­ko­nai­suus mut­ta jos­sa on mon­ta jä­sen­tä; vaik­ka jä­se­niä on mon­ta, ne kaik­ki yh­des­sä muo­dos­ta­vat yh­den ruu­miin. 1 Kor. 12:12

Viikon kysymys