JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Oulun julkaisumyymälä sulkeutuu

Uutiset
7.12.2023 10.30

Juttua muokattu:

7.12. 10:27
2023120710274320231207103000

Juhani Ojalehto

Juhani Ojalehto

Päi­vä­mies

Ou­lu

SRK sul­kee Ou­lun toi­mis­ton yh­tey­des­sä si­jait­se­van jul­kai­su­myy­mä­län­sä.

Jul­kai­su­myy­mä­län vii­mei­nen au­ki­o­lo­päi­vä on per­jan­tai­na 22. jou­lu­kuu­ta. SRK:n ta­lous­pääl­lik­kö Ilk­ka Tah­ko­la ker­too sul­ke­mi­seen joh­ta­neis­ta syis­tä.

– Verk­ko­kau­pan ja Kuu­le-so­vel­luk­sen asi­ak­kai­den pal­ve­le­mi­nen vaa­tii en­tis­tä enem­män re­surs­se­ja. Sa­maan ai­kaan ki­vi­jal­ka­myy­mä­län asi­a­kas­mää­rät ja myyn­ti ovat las­ke­neet niin al­hai­sik­si, et­tei myy­mä­län au­ki pi­tä­mi­nen ole ta­lou­del­li­ses­ti kan­nat­ta­vaa.

Verk­ko­kaup­pa pal­ve­lee

Tah­ko­la ko­ros­taa, et­tä myös jat­kos­sa on tar­koi­tus, et­tä asi­ak­kaat saa­vat tuot­teet hel­pos­ti.

– Pa­nos­tam­me sii­hen, et­tä näin ta­pah­tuu koko Suo­mes­sa verk­ko­kau­pan ja rau­ha­nyh­dis­tys­ten myyn­ti­pis­tei­den avul­la.

Vaik­ka myy­mä­lä sul­je­taan­kin, SRK:n toi­mis­ton ovet ovat edel­leen avoin­na.

– Ter­ve­tu­loa vie­rai­lul­le, toi­vot­taa Tah­ko­la.

Alen­nus- tai lop­puun­myyn­tiä myy­mä­läs­sä ei jär­jes­te­tä. Vii­mei­sel­lä au­ki­o­lo­vii­kol­la asi­ak­kail­le on pe­rin­tei­den mu­kai­ses­ti glögi- ja suk­laa­tar­joi­lu.

25.2.2024

Jeesus sanoi Simonille: ”Tämä nainen sai paljot syntinsä anteeksi, sen vuoksi hän rakasti paljon. Mutta joka saa anteeksi vähän, se myös rakastaa vähän.” Luuk. 7:47

Viikon kysymys