JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Päivämiehen verkkolehdessä luettavaa yhdeksällä eri kielellä

Päivämies-verkkolehti
Uutiset
13.6.2016 6.33

Juttua muokattu:

1.1. 23:32
2020010123323920160613063300

KUVA: MATIAS HAARANIEMI

KUVA: MATIAS HAARANIEMI

Olet­ko huo­man­nut leh­tem­me jut­tu­vir­ras­sa yhä use­am­min vie­ras­kie­li­siä teks­te­jä? Ke­vääs­tä 2016 al­ka­en Päi­vä­mie­hen verk­ko­leh­des­sä on jul­kais­tu teks­te­jä yh­teen­sä yh­dek­säl­lä eri kie­lel­lä. Löy­dät leh­des­täm­me nyt muun mu­as­sa blo­gis­tiem­me teks­te­jä eng­lan­nik­si kään­net­tyi­nä, print­ti-Päi­vä­mie­hen ruot­sin­kie­li­siä jut­tu­ja sekä viit­to­ma­kie­lel­le kään­net­ty­jä ar­tik­ke­lei­ta.

Täl­lä het­kel­lä kai­kil­ta blo­gis­teil­tam­me on jul­kais­tu yh­det teks­tit eng­lan­nik­si. Tar­koi­tus on jat­kos­sa­kin jul­kais­ta verk­ko­leh­des­sä jon­kin ver­ran blo­gi­teks­te­jä eng­lan­nik­si.

Sii­o­nin Lä­he­tys­leh­den kie­li­lii­te on jul­kais­tu kak­si ker­taa vuo­des­sa vii­del­lä eri kie­lel­lä: eng­lan­nik­si, es­pan­jak­si, rans­kak­si, ve­nä­jäk­si ja vi­rok­si. Tänä vuon­na kie­li­liit­teen nimi on muut­tu­nut kie­li­nu­me­rok­si. Kie­li­nu­me­roi­den ar­tik­ke­lit ovat myös lu­et­ta­vis­sa Päi­vä­mie­hen verk­ko­leh­des­tä.

Myös Sii­o­nin Lä­he­tys­leh­des­sä jul­kais­tu­ja sak­san- ja ve­nä­jän­kie­li­siä ar­tik­ke­lei­ta voi nyt lu­kea ver­kos­ta.

Kaik­ki vie­ras­kie­li­set teks­tit on koot­tu verk­ko­leh­teen Vie­ras­kie­li­set-vä­li­leh­del­le.

20.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä olen portti. Se, joka tulee sisään minun kauttani, pelastuu. Hän voi vapaasti tulla ja mennä, ja hän löytää laitumen.” Joh. 10:9

Viikon kysymys