JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Poliisi keskeytti tutkinnan Lopella – Vesistötutkimuksen näytteet hyvälaatuisia

Uutiset
10.8.2022 15.31

Juttua muokattu:

10.8. 15:45
2022081015455820220810153100

Po­lii­si on kes­keyt­tä­nyt Su­vi­seu­roi­hin liit­ty­vän epäil­lyn ym­pä­ris­tö­rik­ko­muk­sen esi­tut­kin­nan. Epäi­ly­jen mu­kaan joi­ta­kin ke­mi­al­li­sia ves­so­ja oli­si tyh­jen­net­ty luon­toon Su­vi­seu­ro­jen yh­tey­des­sä Räys­kä­län Lo­pel­la. Asi­as­ta teki ri­ko­sil­moi­tuk­sen yk­si­tyis­hen­ki­lö.

Po­lii­si­par­tio sel­vit­ti ti­lan­teen pai­kan pääl­lä ja löy­si vä­häi­siä merk­ke­jä ves­san tyh­jen­tä­mi­ses­tä luon­toon. Kun­nan ter­veys­tar­kas­ta­jat te­ki­vät ve­sis­tö­tut­ki­muk­sia, jois­sa ei ha­vait­tu poik­ke­a­mia, vaan näyt­teet oli­vat hy­vä­laa­tui­sia.

Hait­ta on ol­lut vä­häi­nen, ei­kä po­lii­sil­la ole tie­dos­sa epäil­ty­jä. Tä­män ta­kia ju­tun tut­kin­ta on po­lii­sin toi­mes­ta kes­key­tet­ty.

Asi­as­ta uu­ti­soi Hel­sin­gin Sa­no­mat.

4.10.2022

Herra, sinä valmistat meille rauhan. Myös se on sinun tekoasi, niin kuin kaikki mitä me olemme saaneet aikaan. Jes. 26:12

Viikon kysymys