JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Rauhanyhdistyksille suosituksia koronan varalle

Uutiset
11.3.2020 14.45

Juttua muokattu:

11.3. 15:05
2020031115055320200311144500

Pixabay

Pixabay

SRK lä­het­ti ei­len rau­ha­nyh­dis­tyk­sil­le ja lei­ri­kes­kuk­sil­le suo­si­tuk­set, joil­la py­ri­tään eh­käi­se­mään ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­nan le­vi­ä­mis­tä. Myös SRK:n toi­mis­tol­la nou­da­te­taan sa­mo­ja käy­tän­tö­jä.

Tär­kein­tä on nou­dat­taa hy­vää käsi- ja ys­ki­mis­hy­gie­ni­aa ja pi­dät­täy­tyä kät­te­lys­tä.

Rau­ha­nyh­dis­tyk­sis­sä ja lei­ri­kes­kuk­sis­sa on hyvä oh­jeis­taa käy­tän­nöis­tä ovi­tie­dot­teil­la ja omis­sa some-ka­na­vis­sa.

Ko­ro­na­vi­rus on ol­lut tä­hän as­ti eri­tyi­sen vaa­ral­li­nen tar­tun­nan saa­neil­le iäk­käil­le ih­mi­sil­le ja ih­mi­sil­le, joil­la on pit­kä­ai­kai­nen sai­raus. Toi­min­nas­sa on otet­ta­va huo­mi­oon nämä eri­tyi­set ris­ki­ryh­mät.

Tie­dot ko­ro­na­vi­ruk­ses­ta ja sen le­vin­nei­syy­des­tä muut­tu­vat jat­ku­vas­ti. Rau­ha­nyh­dis­tyk­sis­sä ja lei­ri­kes­kuk­sis­sa on tar­peen seu­ra­ta vi­ra­no­mais­ten ajan­ta­sai­sia oh­jei­ta ja ot­taa tar­vit­ta­es­sa yh­teyt­tä pai­kal­li­siin ter­veys­vi­ra­no­mai­siin.

29.3.2024

Jeesus huusi kovalla äänellä: ”Isä, sinun käsiisi minä uskon henkeni.” Tämän sanottuaan hän henkäisi viimeisen kerran. Luuk. 23:46

Viikon kysymys