JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Seurakunnat osallistuvat maskien jakoon

Uutiset
21.8.2020 6.15

Juttua muokattu:

21.8. 14:06
2020082114064320200821061500

Päi­vä­mies

Ko­ti­maa-leh­ti ker­too uu­ti­ses­saan 19. elo­kuu­ta, mi­ten seu­ra­kun­nat ja­ka­vat jo mas­ke­ja vä­hä­va­rai­sil­le yh­des­sä kun­tien kans­sa.

Ter­vey­den ja hy­vin­voin­nin lai­tos suo­sit­te­lee ko­ro­na­e­pi­de­mi­an ta­kia kas­vo­mas­kien käyt­töä jouk­ko­lii­ken­tees­sä ja jul­ki­sis­sa ti­lois­sa. Hal­li­tus lin­ja­si, et­tä kun­nat hank­ki­vat mas­ke­ja vä­hä­va­rai­sil­le ja saa­vat tä­hän val­ti­ol­ta tu­kea.

”Mas­kien jako kun­nis­sa to­teu­te­taan eri ta­voin. Ta­val­li­ses­ti mu­ka­na on usei­ta toi­mi­joi­ta, yh­te­nä niis­tä seu­ra­kun­ta”, Ol­li Sep­pä­lä kir­joit­taa. Hän on ke­rän­nyt tie­to­ja useis­ta me­di­ois­ta, mi­ten asia on jär­jes­tet­ty eri puo­lel­la Suo­mea. Ai­na­kin No­ki­al­la, Tu­rus­sa, Kuo­pi­os­sa, Hel­sin­gis­sä ja Van­taal­la mas­ke­ja on saa­nut seu­ra­kun­tien di­a­ko­ni­a­työn kaut­ta.

Kyse ei ole ylei­ses­tä, vaan muul­la ta­voin to­teu­tet­ta­vas­ta ja­ke­lus­ta. Kir­kon ta­sol­la ei ole oh­jeis­tus­ta mas­kien ja­ka­mi­ses­ta seu­ra­kun­nis­sa, ja käy­tän­nöt vaih­te­le­vat pai­kal­li­ses­ti. Kes­kus­te­lut asi­an jär­jes­tä­mi­ses­tä ovat useil­la paik­ka­kun­nil­la vie­lä kes­ken. Mo­net seu­ra­kun­nat hank­ki­vat työn­te­ki­jöil­leen mas­ke­ja.

25.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä näen teidät vielä uudelleen, ja silloin teidän sydämenne täyttää ilo, jota ei kukaan voi teiltä riistää.” Joh. 16:22

Viikon kysymys