JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Suu­ri juh­la­ju­ma­lan­pal­ve­lus Se­naa­tin­to­ril­la he­la­tors­tai­na

Päivämies-verkkolehti
Uutiset
28.5.2019 12.40

Juttua muokattu:

23.12. 02:44
2019122302443820190528124000

Kai­kil­le avoi­meen Hel­sin­gin hiip­pa­kun­nan 60-vuo­tis­juh­la­mes­suun odo­te­taan saa­pu­vak­si val­ta­va mää­rä ih­mi­siä.

Kel­lo 12 al­ka­van juh­la­ju­ma­lan­pal­ve­luk­sen li­tur­gi­na toi­mii tuo­mi­o­ro­vas­ti Mar­ja Hel­te­lä, ja piis­pa Tee­mu Laa­ja­sa­lo saar­naa. Mu­sii­kis­ta vas­taa Hel­sin­gin Po­lii­si­soit­to­kun­ta sekä kuo­rot Hel­sin­gin hiip­pa­kun­nan seu­ra­kun­nis­ta.

Hel­sin­gin hiip­pa­kun­ta täyt­tää tänä vuon­na 60 vuot­ta. Hiip­pa­kun­ta on pe­rus­tet­tu vuon­na 1959. Hiip­pa­kun­taan kuu­luu yh­teen­sä 30 seu­ra­kun­taa Hel­sin­gis­sä, Van­taal­la ja itäi­sel­lä Uu­del­la­maal­la. Seu­ra­kun­ta­lai­sia hiip­pa­kun­nan alu­eel­la on lä­hes puo­li mil­joo­naa.

– Kirk­ko on ol­lut täl­lä alu­eel­la vuo­si­sa­to­ja, mikä nä­kyy hiip­pa­kun­nan upeis­sa har­maa­ki­vi­kir­kois­sa.

– Kirk­ko elää myös vah­vas­ti tä­nä­kin päi­vä­nä seu­ra­kun­tien ar­jes­sa ker­to­en tai­vaas­ta ja ra­kas­ta­en lä­him­mäi­siä, sa­noo piis­pa Laa­ja­sa­lo.

Ku­vi­tus­ku­va: Aar­ne Or­mio / Kir­kon ku­va­pank­ki

4.6.2020

Ku­kaan, joka pu­huu Ju­ma­lan Hen­gen val­taa­ma­na, ei voi sa­noa: "Jee­sus on ki­rot­tu." Ku­kaan ei myös­kään voi sa­noa: "Jee­sus on Her­ra", muu­ten kuin Py­hän Hen­gen vai­ku­tuk­ses­ta. 1 Kor. 12:3

Viikon kysymys