JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Suviseurojen majoituskauppa käy vilkkaana

Uutiset
2.5.2023 14.05

Juttua muokattu:

2.5. 14:14
2023050214140620230502140500

Su­vi­seu­ra­tie­do­tus

Su­vi­seu­ro­jen ma­joi­tus­kaup­pa osoit­tees­sa www.su­vi­seu­rat.fi/ma­joi­tus on ol­lut au­ki huh­ti­kuun alus­ta al­ka­en, ja siel­lä on asi­oi­tu vilk­kaas­ti. Yk­si­tyis­ma­joi­tus­koh­teet ovat men­neet lä­hes sitä mu­kaa, kun uu­sia koh­tei­ta on tul­lut tar­jol­le. Moni on jo löy­tä­nyt it­sel­leen ja per­heel­leen so­pi­van yö­py­mis­pai­kan Su­vi­seu­ro­jen ajak­si.

Kou­lu­luok­kia on vie­lä jon­kin ver­ran va­paa­na. Li­säk­si Kau­ha­van Su­vi­seu­ro­jen eri­koi­suu­te­na on yh­teis­ma­joi­tus ai­van seu­ra-alu­een reu­nal­la. Nais­ten ma­joi­tus on lii­kun­ta­sa­lis­sa ja mies­ten vie­rei­ses­sä va­rus­va­ras­tos­sa. Ma­joit­tu­jien käy­tös­sä on ves­sat ja suih­kut. Kou­lu­luo­kis­sa ja yh­teis­ma­joi­tuk­ses­sa ei ole pat­jo­ja, mut­ta il­ma­täyt­tei­sen pat­jan voi os­taa ma­joi­tus­kau­pas­ta va­rauk­sen yh­tey­des­sä ja pat­ja toi­mi­te­taan ma­joi­tus­paik­kaan.

18.6.2024

Minä asun korkeudessa ja pyhyydessä, mutta asun myös murtuneiden ja nöyrien luona. Minä virvoitan murtuneiden hengen ja herätän eloon nöyrien sydämen. Jes. 57:15

Viikon kysymys