JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Suviseurojen työvuoroista 78 % on varattu

Uutiset
7.5.2024 9.00

Juttua muokattu:

7.5. 10:41
2024050710411820240507090000

Su­vi­seu­ro­jen työ­voi­man­ke­ruu su­juu odo­tus­ten mu­kai­ses­ti. Täl­lä het­kel­lä työ­vuo­rois­ta noin 78 % on va­rat­tu.

Va­paa­na ole­via työ­vuo­ro­ja on vie­lä eri­tyi­ses­ti ra­vin­to­las­sa ja puh­taa­na­pi­toon liit­ty­vis­sä teh­tä­vis­sä. Ra­vin­to­las­sa tar­vi­taan esi­mer­kik­si ruo­an­ja­ka­jia ja -val­mis­ta­jia. Puh­taa­na­pi­don työ­vuo­ro­ja ovat muun mu­as­sa wc-sii­voo­jien, ba­ja­ma­jo­jen opas­ta­jien ja jä­te­au­ton apu­hen­ki­löi­den vuo­rot.

Ba­ja­ma­jan opas­ta­ja huo­leh­tii, et­tä ba­ja­ma­jois­sa on riit­tä­väs­ti wc-pa­pe­ria, ovien lu­kot toi­mi­vat ja jo­not ete­ne­vät su­ju­vas­ti. Jä­te­au­ton apu­hen­ki­lö te­kee ti­laa jä­te­au­ton edel­lä ja var­mis­taa, et­tä au­to pää­see tyh­jen­tä­mään wc:t tur­val­li­ses­ti.

Ohes­sa ole­va QR-koo­di si­säl­tää lin­kin va­raus­lis­ta.fi-si­vus­tol­le, jos­ta voi va­ra­ta työ­vuo­ro­ja Su­vi­seu­roi­hin ja mui­hin ke­sän isoi­hin seu­roi­hin.

16.7.2024

Herra sanoi Moosekselle: ”Minä olen sinun isäsi Jumala, Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala.” Silloin Mooses peitti kasvonsa, sillä hän pelkäsi katsoa Jumalaa. 2. Moos. 3:6

Viikon kysymys