JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Hankasalmen uusi leirikeskus valmistuu syksyksi 2022

Uutiset
9.2.2021 9.45

Juttua muokattu:

9.2. 09:50
2021020909500820210209094500

Päi­vä­mies

Han­ka­sal­men lei­ri­kes­kuk­sen ra­ken­nus­han­ke ete­nee. Pää­u­ra­koit­si­jak­si on va­li­koi­tu­nut lau­kaa­lai­nen RPP Ra­ken­nus Oy ja van­han ra­ken­nuk­sen pur­ku-ura­koit­si­jak­si niin ikään Lau­kaas­ta Aho­sen pal­ve­lut Oy.

– Han­ka­sal­men ra­ken­nus­han­ke on sat­saus tu­le­vai­suu­teen. Ra­ken­nam­me lei­ri­kes­kuk­sen eri­tyi­ses­ti tu­le­via su­ku­pol­via eli lap­si­am­me ja nuo­ri­am­me var­ten. He tar­vit­se­vat sa­ma­ni­käis­ten seu­raa sekä ti­lai­suuk­sia yh­des­sä ko­koon­tua Ju­ma­lan sa­nan ää­rel­le säi­ly­äk­seen us­ko­mas­sa. Tämä on pää­tök­sem­me ydi­na­sia, ker­too SRK:n joh­to­kun­nan pu­heen­joh­ta­ja Mat­ti Tas­ki­la.

Tas­ki­lan mu­kaan uu­dis­tu­va lei­ri­kes­kus tu­lee pal­ve­le­maan kä­vi­jöi­tä ny­kyis­tä mo­ni­puo­li­sem­min.

Pur­ku­työt käyn­nis­ty­vät pian

Van­has­ta ra­ken­nuk­ses­ta tul­laan pur­ka­maan kaik­ki ti­lat lu­kuu­not­ta­mat­ta vuon­na 2012 val­mis­tu­nut­ta sii­pi­ra­ken­nus­ta, jos­sa on ma­joi­tus­huo­nei­ta, sau­na sekä ope­tus­ti­la.

Pur­ku­työt käyn­nis­ty­vät maa­lis­kuun alus­sa, ja ta­voit­te­na on saa­da uu­det ti­lat käyt­töön vuo­den 2022 syk­syn lei­ri­kau­den al­kuun.

His­to­ri­an suu­rin in­ves­toin­ti

Ra­ken­nus­hank­keen kus­tan­nu­sar­vio on vii­si mil­joo­naa eu­roa, ja se on tiet­tä­väs­ti SRK:n his­to­ri­an suu­rin in­ves­toin­ti.

– Ra­ken­ta­mis­pää­tös on vies­ti sii­tä, et­tä täl­lai­se­na epä­var­ma­na­kin ai­ka­na voim­me luot­taa Ju­ma­lan mah­dol­li­suuk­siin, Tas­ki­la kom­men­toi.

– Hän avaa sy­dä­met yh­tei­seen työ­hön. Kris­til­li­syy­des­säm­me on tut­tu van­ha sa­non­ta: "Se on vä­häs­tä kiin­ni, kun se on ra­has­ta kiin­ni."

19.3.2024

Minä olen kyllä ollut lähellä, mutta he eivät ole minua etsineet, olen ollut läsnä, mutta he eivät ole minua kyselleet. Jes. 65:1

Viikon kysymys