JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Piispa Jukka Keskitalo vieraili Reisjärven opistolla

Uutiset
20.11.2020 10.25

Juttua muokattu:

20.11. 10:29
2020112010294920201120102500

Ou­lun hiip­pa­kun­nan piis­pa Juk­ka Kes­ki­ta­lo vie­rai­li Reis­jär­ven kris­til­li­sel­lä opis­tol­la Reis­jär­ven seu­ra­kun­nan piis­pan­tar­kas­tuk­sen yh­tey­des­sä mar­ras­kuun puo­li­vä­lis­sä. Ko­ro­na­ra­joi­tuk­set ai­heut­ti­vat eri­tyis­jär­jes­te­ly­jä, mut­ta niis­tä huo­li­mat­ta koh­taa­mi­nen on läm­min ja an­toi­sa.

Opis­to­lai­set ja hen­ki­lö­kun­ta ot­ti­vat piis­pan vas­taan pi­ha­maal­la. Opis­ton iso kuo­ro lau­loi, ja piis­pa pu­hui. Nuo­ret kuun­te­li­vat piis­pan pu­het­ta kiin­nos­tu­nee­na. Hän poh­ti opis­to­vuo­den mo­ni­puo­lis­ta mer­ki­tys­tä ja eväs­ti nuo­ria suh­tau­tu­maan tu­le­vai­suu­teen avoi­min mie­lin. Nuor­ten mie­liin jäi­vät piis­pan sa­nat: ”Toi­von, et­tä suh­tau­dut­te tu­le­vai­suu­teen Ju­ma­laan luot­ta­en. Tä­män vuo­den ai­ka­na sol­mit­te elä­män­mit­tai­sia ys­tä­vyys­suh­tei­ta. Pi­tä­kää niis­tä kiin­ni.”

Yh­tei­sen het­ken ja päi­vä­kah­vin jäl­keen piis­pa tu­tus­tui opis­ton ti­loi­hin ja opin­to­lin­jo­jen toi­min­taan. Hän kes­kus­te­li nuor­ten kans­sa hei­dän opin­nois­taan, taus­tois­taan ja tu­le­vai­suu­den­suun­ni­tel­mas­taan. Tun­nel­ma oli läm­min ja vä­li­tön. Vie­rai­lun päät­teek­si hän il­mai­si ar­vos­tuk­sen­sa opis­ton työ­tä koh­taan, kiit­ti vie­raan­va­rai­suu­des­ta ja toi­vot­ti opis­ton työl­le Ju­ma­lan siu­naus­ta.

27.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani.” Joh. 14:6

Viikon kysymys