JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Ruotsin suviseurat: Jumalan johdatukseen on turvallista luottaa

Uutiset
21.8.2021 7.00

Juttua muokattu:

20.8. 15:13
2021082015130320210821070000

Rit­va Löp­pö­nen

Taa­lain­maa

Seu­ro­jen tun­nus ”Jot­ka Her­raa odot­ta­vat, saa­vat uu­den voi­man” ha­lu­aa opet­taa luot­ta­maan Ju­ma­lan joh­da­tuk­seen kaik­ki­na elä­män päi­vi­nä.

SFC:n net­ti­su­vi­seu­rat pi­det­tiin Taa­lain­maan rau­ha­nyh­dis­tyk­sel­lä 13.–15. elo­kuu­ta. Seu­roi­hin saa­pui Taa­lain­maan Rau­ha­nyh­dis­tyk­sen vä­keä sekä pie­ni jouk­ko seu­ra­vie­rai­ta Tuk­hol­mas­ta ja Suo­mes­ta.

Per­jan­tai­na SFC:n ja si­sar­jär­jes­tö­jen ter­veh­dyk­siä yh­dis­ti ko­ke­muk­set pan­de­mia-ajan ko­et­te­le­muk­sis­ta, mut­ta myös kii­tol­li­suus mah­dol­li­suu­des­ta ta­va­ta toi­sia us­ko­vai­sia.

Us­kal­lan­ko luot­taa?

Tero Leh­to­la piti lau­an­tai-il­ta­na pu­heen­vuo­ron seu­ra­tun­nuk­sen poh­jal­ta, joka on loh­dul­li­nen ai­ka­na, jos­sa on le­vot­to­muut­ta, epä­var­muut­ta ja pel­koa ih­mis­kun­nan tu­le­vai­suu­des­ta.

Pu­hees­saan Leh­to­la ky­syi, us­kal­taa­ko Ju­ma­lan joh­da­tuk­seen luot­taa. Oman elä­män­ta­ri­nan­sa avul­la hän ku­vai­li, mi­ten kaik­ki hä­nen suun­ni­tel­man­sa ei­vät ai­na ol­leet to­teu­tu­neet, vaan Ju­ma­lal­la on ol­lut pa­rem­mat vaih­to­eh­dot.

– Us­ko­vai­set saa­vat luot­taa tur­val­li­ses­ti Her­raan ja hä­nen joh­da­tuk­seen­sa elä­mäs­sään, muis­tut­ti Leh­to­la.

Seu­ro­ja on kai­vat­tu

Leh­to­la ke­hot­ti eri­tyi­ses­ti nuo­ria luot­ta­maan Tai­vaan Isän joh­da­tuk­seen, esi­mer­kik­si am­ma­tin ja kou­lu­tuk­sen va­lin­nas­sa. Myös mat­ka­ys­tä­vien tuki on tär­ke­ää.

– On tur­val­lis­ta, kun mat­ka­ys­tä­vät kul­ke­vat rin­nal­la tu­kien, ja saa tun­tea iloa ja yh­teen­kuu­lu­vuut­ta tois­ten kans­sa, to­te­si Leh­to­la.

Vir­si Maan ja tai­vaan Luo­jan kai­kui seu­ra­sa­lis­sa voi­mak­kaa­na seu­ro­jen pää­tyt­tyä.

– On ol­lut mah­ta­vat seu­rat. Näi­tä me tar­vit­sim­me, to­te­si moni seu­ra­vie­ras.

20.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä olen portti. Se, joka tulee sisään minun kauttani, pelastuu. Hän voi vapaasti tulla ja mennä, ja hän löytää laitumen.” Joh. 10:9

Viikon kysymys