JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Siionin Lähetyslehden kielinumeroita odotetaan ulkomailla

Isopahkala Katri
Uutiset
24.11.2016 10.26

Juttua muokattu:

8.3. 22:29
2020030822295420161124102600

Sii­o­nin Lä­he­tys­leh­den tä­män syk­syn kie­li­nu­me­rot ovat il­mes­ty­neet vii­del­lä eri kie­lel­lä: eng­lan­nik­si, es­pan­jak­si, rans­kak­si, ve­nä­jäk­si ja vi­rok­si. Nu­me­ron tee­ma­na on kas­te, eh­tool­li­nen ja avi­o­liit­to.

Sak­ra­ment­tien mer­ki­tyk­ses­tä ja avi­o­lii­ton py­hyy­des­tä ker­to­vat teks­tit on koot­tu ja tii­vis­tet­ty Sii­o­nin Lä­he­tys­leh­des­sä ja SRK:n vuo­si­kir­jois­sa ai­em­min jul­kais­tuis­ta teks­teis­tä. Teks­tit ovat kään­tä­neet SRK:n kie­li­kou­lu­tuk­ses­sa ole­vat ih­mi­set tal­koo­työ­nä.

SRK jul­kai­see kak­si ker­taa vuo­des­sa il­mes­ty­vää leh­teä lä­hin­nä lä­he­tys­työn tar­pei­siin. Lä­he­tys­mat­koil­le läh­te­vät pu­hu­jat ot­ta­vat leh­tiä mu­kaan­sa ja toi­mit­ta­vat nii­tä koh­de­mai­hin. Myös suu­ri osa leh­dis­sä käy­tet­tä­vis­tä ku­vis­ta on lä­he­tys­mat­koil­la otet­tu­ja.

Lä­he­tys­työn asi­an­tun­ti­ja Juha Alan­ko SRK:lta ker­too leh­tien saa­mas­ta vas­taa­no­tos­ta:

– Kie­li­nu­me­rot on ko­et­tu tär­keik­si lä­he­tys­koh­teis­sa. Ne ote­taan in­nok­kaas­ti vas­taan. Kun ku­vis­ta löy­tyy tut­tu­ja kas­vo­ja ja tut­tu­ja paik­ko­ja, ne he­rät­tä­vät ai­na in­nos­tus­ta. Leh­tiä on tar­koi­tus käyt­tää myös ma­te­ri­aa­li­na kou­lu­tus- ja kes­kus­te­lu­ti­lai­suuk­sis­sa.

Kie­li­nu­me­roi­ta lä­he­te­tään il­mais­ja­ke­lu­kap­pa­lei­na eri­tyi­ses­ti Ve­nä­jäl­le. Leh­teä ei voi ti­la­ta, mut­ta nä­köis­leh­tiä voi os­taa ir­to­nu­me­roi­na SRK:n verk­ko­kau­pas­ta. Kie­li­nu­me­roi­den si­säl­tö on lu­et­ta­vis­sa myös Päi­vä­mie­hen verk­ko­leh­den Vie­ras­kie­li­set-osi­os­sa.

Seu­raa­va kie­li­nu­me­ro il­mes­tyy ke­vääl­lä 2017. Nu­me­ron tee­ma­na on pa­ran­nus ja ar­mo.

KatriIsopahkala
24.4.2024

Vaikka ulkonainen ihmisemme murtuukin, niin sisäinen ihmisemme uudistuu päivä päivältä. 2. Kor. 4:16

Viikon kysymys