JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Elämäni virsi -tapahtumassa paljastuu tarinat virsien takana

Uutiset
26.10.2023 8.00

Juttua muokattu:

25.10. 11:27
2023102511275820231026080000

Anu Tofferi

Anu Tofferi

Päi­vä­mies

Elä­mä­ni vir­si -ta­pah­tu­ma jär­jes­te­tään Ou­lun tuo­mi­o­kir­kos­sa 31. lo­ka­kuu­ta klo 19.

Elä­män­sä vir­ren ti­lai­suu­teen ovat va­lin­neet piis­pa Juk­ka Kes­ki­ta­lo, kan­sa­ne­dus­ta­ja Juha Hän­ni­nen, ar­tis­ti Juho Kar­vo­nen, di­a­ko­ni­a­työn­te­ki­jä Mar­juk­ka Huh­te­lin, va­paa­eh­toi­nen Kert­tu Les­ke­lä ja so­si­aa­li­työn­te­ki­jä An­ne-Ma­ria Tak­ku­la. Il­lan ai­ka­na pal­jas­tu­vat myös ta­ri­nat vir­sien ta­kaa. Ti­lai­suu­den juon­taa Ma­ria Vii­ta­saa­ri.

Ti­lai­suu­teen on va­paa pää­sy, mut­ta il­lan ai­ka­na ke­rä­tään ko­leh­ti, jon­ka tuot­to me­nee Yh­teis­vas­tuu­ke­räyk­sen hy­väk­si.

Mar­juk­ka Huh­te­li­nin mu­kaan tut­tu­jen vir­sien sa­no­ma voi avau­tua uu­del­la ta­val­la, kun kuu­lee, mitä se toi­sel­le mer­kit­see.

– Täs­sä ti­lai­suu­des­sa vir­ren toi­vo­jat ovat uu­del­la ta­val­la läs­nä oman elä­män­his­to­ri­an­sa kaut­ta ja ovat nyt val­mii­na ra­ot­ta­maan jo­ta­kin sii­tä, hän lu­paa.

10.12.2023

Jeesus sanoo: ”Sillä niin kuin salama välähtää ja valaisee taivaan äärestä ääreen, niin on Ihmisen Poika oleva ilmestymisensä päivänä.” Luuk. 17:24

Viikon kysymys