JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Kirkkopalvelujen edustajat vierailivat SRK:lla

Päivämies-verkkolehti
Uutiset
26.1.2015 6.50

Juttua muokattu:

1.1. 23:50
2020010123501920150126065000

Kirk­ko­pal­ve­lu­jen val­tuus­ton pu­heen­joh­ta­ja piis­pa Sep­po Häk­ki­nen ja joh­ta­ja Ilk­ka Mat­ti­la vie­rai­li­vat SRK:n toi­mis­tol­la 20.1. Ta­paa­mi­ses­sa käy­tiin vil­kas, läm­min­hen­ki­nen kes­kus­te­lu.

Kirk­ko­pal­ve­lut on kir­kol­li­nen pal­ve­lu­jär­jes­tö, jon­ka pe­rus­teh­tä­vä on aut­taa seu­ra­kun­tia me­nes­ty­mään omas­sa työs­sään.

– Ilk­ka Mat­ti­la ot­ti yh­teyt­tä ja ker­toi, et­tä heil­lä on ol­lut ta­pa­na ai­ka ajoin ta­va­ta he­rä­tys­liik­kei­den edus­ta­jia. Hän to­te­si, et­tä nyt kun SRK:lla on tul­lut hen­ki­lö­vaih­dok­sia he kä­vi­si­vät mie­lel­lään vie­rai­lul­la, ja me toi­vo­tim­me hei­dät läm­pi­mäs­ti ter­ve­tul­leik­si, SRK:n pää­sih­tee­ri Juha Kaa­ri­vaa­ra ker­too.

Kirk­ko­pal­ve­lut ry on teh­nyt Kirk­ko­päi­vien yh­tey­des­sä yh­teis­työ­tä rau­ha­nyh­dis­tys­ten kans­sa muun mu­as­sa Jy­väs­ky­läs­sä ja Ou­lus­sa. Ta­paa­mi­ses­sa esi­tel­tiin yh­dis­tys­ten toi­min­taa ja kes­kus­tel­tiin ajan­koh­tai­sis­ta asi­ois­ta.

Yh­te­nä kes­kus­te­lu­ai­hee­na oli va­paa­eh­tois- ja tal­koo­työ, jol­la on tär­keä mer­ki­tys mo­lem­pien yh­dis­tys­ten toi­min­nas­sa. Muun mu­as­sa Yh­teis­vas­tuu­ke­räys pe­rus­tuu laa­jaan va­paa­eh­tois­työ­hön ja vas­taa­vas­ti esi­mer­kik­si SRK:n lei­ri­toi­min­nan pe­rus­ta on tal­koo­työs­sä.

SRK:n edus­ta­ji­na ti­lai­suu­des­sa oli­vat mu­ka­na joh­to­kun­nan pu­heen­joh­ta­jat Vil­jo Jun­tu­nen, Mat­ti Tas­ki­la ja Val­de Pa­lo­la sekä pää­sih­tee­ri Juha Kaa­ri­vaa­ra.

Kirk­ko­pal­ve­lut jär­jes­tää muun mu­as­sa Yh­teis­vas­tuu­ke­räyk­sen, Kirk­ko­päi­vät ja Tie­kirk­ko-toi­min­nan sekä tuot­taa di­a­ko­ni­sia hy­vin­voin­ti- ja so­si­aa­li­pal­ve­lu­ja. Kirk­ko­pal­ve­lu­jen omis­ta­ma Ko­ti­maa Oy on kus­tan­nu­syh­tiö ja vies­tin­nän asi­an­tun­ti­ja­pal­ve­lu­y­ri­tys. Kirk­ko­pal­ve­lut-Ko­ti­maan yh­teen­sä non 430 työn­te­ki­jää toi­mi­vat pää­o­sin Jär­ven­pääs­sä, Piek­sä­mä­el­lä ja Hel­sin­gis­sä. Kirk­ko­pal­ve­lu­jen jä­se­ni­nä on 340 seu­ra­kun­taa, 60 jär­jes­töä ja 21 opin­to­jär­jes­töä.

26.4.2024

Jotka kyynelin kylvävät, ne riemuiten korjaavat. Jotka itkien menevät kylvämään vakkaansa kantaen, ne riemuiten palaavat kotiin lyhteet sylissään. Ps. 126:5–6

Viikon kysymys