JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Lapsen kuolemaa käsittelevä surukirja valittiin tämän vuoden kristilliseksi kirjaksi

Päivämies-verkkolehti
Uutiset
29.10.2018 10.18

Juttua muokattu:

31.12. 09:28
2019123109282820181029101800

Vuo­den kris­til­li­nen kir­ja 2018 on Ee­va Peu­ran ja Tar­ja Ter­va­hau­dan toi­mit­ta­ma teos Lap­se­ni on pois­sa – kir­ja su­ruun. Kir­ja on syn­ty­nyt ver­tais­tu­ek­si ja vie­rel­lä­kul­ki­jak­si su­rup­ro­ses­siin.

Kil­pai­lun voit­ta­jan va­lit­si Hel­sin­gin hiip­pa­kun­nan piis­pa Tee­mu Laa­ja­sa­lo. Voit­ta­ja jul­kis­tet­tiin Hel­sin­gin Kir­ja­mes­suil­la sun­nun­tai­na 28. lo­ka­kuu­ta. Kir­ja voit­ti myös kil­pai­lun ylei­sö­ää­nes­tyk­sen.

– Tämä kir­ja on pie­ni ja suu­ri, ke­vyt ja ras­kas, kau­nis ja kar­mea. Teks­tit ovat yh­tääl­tä ly­hyi­tä, help­po­lu­kui­sia ja no­pei­ta ja toi­saal­ta päi­vän py­säyt­tä­viä, ar­kea häi­rit­se­viä ja rau­haa jär­kyt­tä­viä, Laa­ja­sa­lo ku­vai­lee kir­jaa.

– Oman lap­sen me­net­tä­mi­nen on suu­rin pel­ko jo­kai­sel­le äi­dil­le ja isäl­le. Kir­jan ker­to­muk­set an­ta­vat eri­lai­sis­sa su­run vai­heis­sa ole­vil­le pei­lin ää­rim­mäi­sen me­ne­tyk­sen tar­kas­te­luun mut­ta myös oven sel­vi­ä­mi­sen toi­voon, Laa­ja­sa­lo pe­rus­te­lee va­lin­taan­sa.

Kir­ja­pa­jan kus­tan­ta­mas­sa kir­jas­sa oman ta­ri­nan­sa ja­kaa pa­ri­kym­men­tä isää, äi­tiä, iso­van­hem­paa ja si­sa­rus­ta. Oma­koh­tai­set ker­to­muk­set tar­jo­a­vat ver­tais­tu­kea ras­kaan me­ne­tyk­sen ko­ke­neil­le ja hei­dän lä­hei­sil­leen.

Ee­va Peu­ra on te­o­lo­gi ja Tar­ja Ter­va­hau­ta per­he- ja psy­ko­te­ra­peut­ti. Mo­lem­mil­la on pit­kä ko­ke­mus su­ru­ryh­mien oh­jauk­ses­ta ja me­ne­tyk­sen ko­ke­nei­den ih­mis­ten koh­taa­mi­ses­ta ja aut­ta­mi­ses­ta.

Voit­ta­jat pal­kit­tiin 2 000 eu­ron ra­ha­pal­kin­nol­la. Kris­til­li­set kus­tan­ta­jat ry:n jär­jes­tä­mä kil­pai­lu oli avoin kai­kil­le kus­tan­ta­jil­le.

Ku­vi­tus­ku­va: Las­se Kok­ko

26.4.2024

Jotka kyynelin kylvävät, ne riemuiten korjaavat. Jotka itkien menevät kylvämään vakkaansa kantaen, ne riemuiten palaavat kotiin lyhteet sylissään. Ps. 126:5–6

Viikon kysymys