JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Perhe- ja diakoniatyö vakiintumassa osaksi rauhanyhdistysten toimintaa

Päivämies-verkkolehti
Uutiset
24.4.2014 10.06

Juttua muokattu:

1.1. 23:30
2020010123305320140424100600

Tou­ko­kuun alus­sa Jäm­sän ja Ra­nu­an opis­toil­la jär­jes­te­tään per­he- ja di­a­ko­ni­a­työn kurs­sit. Muu­ta­ma vuo­si sit­ten rau­ha­nyh­dis­tyk­sis­sä käyn­nis­tyi per­he- ja di­a­ko­ni­a­työn toi­min­ta­muo­to, jon­ka tar­koi­tuk­se­na on tu­kea ko­tien ja per­hei­den hy­vin­voin­tia. Tu­le­vil­la kurs­seil­la kes­kus­tel­laan tä­män toi­min­ta­muo­don kuu­lu­mi­sis­ta ja tu­le­vai­suu­den suun­ta­vii­vois­ta.

Per­he- ja di­a­ko­ni­a­työn käyn­nis­ty­mi­sen myö­tä rau­ha­nyh­dis­tyk­siin on pe­rus­tet­tu per­he- ja di­a­ko­ni­a­työn toi­mi­kun­tia, jot­ka esi­mer­kik­si tu­ke­vat per­hei­tä löy­tä­mään eri­lais­ta ar­jen apua. Toi­min­ta­muo­don puit­teis­sa on rau­ha­nyh­dis­tyk­sis­sä myös jär­jes­tet­ty kes­kus­te­lu­ti­lai­suuk­sia.

Rau­ha­nyh­dis­tyk­set vas­ta­si­vat vuo­den­vaih­tees­sa ky­se­lyyn, jos­sa kar­toi­tet­tiin per­he- ja di­a­ko­ni­a­työn ti­lan­net­ta. Ky­se­lyn mu­kaan työ on ko­et­tu tar­peel­li­sek­si, ja tu­le­vil­la kurs­seil­la on tar­koi­tus kou­lut­tau­tu­mi­sen li­säk­si ja­kaa ko­ke­muk­sia hy­väk­si ha­vai­tuis­ta työn käy­tän­teis­tä.

– Per­he- ja di­a­ko­ni­a­työ on va­kiin­tu­mas­sa luon­te­vak­si osak­si rau­ha­nyh­dis­tys­ten toi­min­taa, to­te­aa SRK:n per­he- ja di­a­ko­ni­a­työn sih­tee­ri Jou­ni Hin­tik­ka.

Per­he- ja di­a­ko­ni­a­työn kurs­sit jär­jes­te­tään 2.–4.5. Jäm­sän ja Ra­nu­an opis­toil­la. Kurs­sit on suun­nat­tu rau­ha­nyh­dis­tys­ten toi­mi­kun­nil­le ja vas­tuu­hen­ki­löil­le puo­li­soi­neen sekä muil­le per­he- ja di­a­ko­ni­a­työn toi­mi­joil­le. Kurs­seil­le voi il­moit­tau­tua tääl­lä.

26.4.2024

Jotka kyynelin kylvävät, ne riemuiten korjaavat. Jotka itkien menevät kylvämään vakkaansa kantaen, ne riemuiten palaavat kotiin lyhteet sylissään. Ps. 126:5–6

Viikon kysymys