JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Uudet laulukirjasovellukset myyntiin

Päivämies-verkkolehti
Uutiset
19.5.2016 16.11

Juttua muokattu:

1.1. 23:32
2020010123320020160519161100

Pu­he­lin­ten so­vel­lus­kaup­poi­hin on tul­lut myyn­tiin uu­sien Sii­o­nin lau­lu­jen ko­ko­el­ma. Lau­lu­kir­ja si­säl­tää myös Suo­men evan­ke­lis­lu­te­ri­lai­sen kir­kon vir­si­kir­jan sa­nat il­man me­lo­di­oi­ta sekä ju­ma­lan­pal­ve­lus­kaa­vat.

Uu­det Sii­o­nin lau­lut ote­taan käyt­töön tu­le­van ke­sän Su­vi­seu­rois­sa, ja lau­lu­kir­ja­so­vel­luk­set kan­nat­taa la­da­ta pu­he­li­mel­le en­nen sitä. So­vel­luk­sen hin­ta on 15 eu­roa.

La­taa­mi­nen ta­pah­tuu pu­he­lin­ten omien kaup­pa­so­vel­lus­ten kaut­ta, jot­ka ovat Goog­le Play, App Store tai Win­dows Mar­ket riip­pu­en pu­he­li­men käyt­tö­jär­jes­tel­mäs­tä. So­vel­luk­sen löy­tää kau­pas­ta ha­ku­sa­nal­la Sii­o­nin lau­lut. SRK:n verk­ko­kau­pas­sa on link­ki eri so­vel­lus­kaup­poi­hin.

Ky­sei­nen so­vel­lus And­roid-pu­he­li­mil­le on myös SRK:n verk­ko­kau­pas­sa. Siel­lä on oh­je so­vel­luk­sen asen­ta­mi­seen.

SRK:lla on myyn­nis­sä lau­lu­kir­ja myös tie­to­ko­neel­le. Se si­säl­tää Sii­o­nin lau­lu­jen uu­dis­te­tun ko­ko­el­man ja vir­si­kir­jan. Li­säk­si sii­nä ovat van­hat Sii­o­nin lau­lut sekä eng­lan­nin-, vi­ron-, sak­san-, ruot­sin- ja ve­nä­jän­kie­li­set Sii­o­nin lau­lut ja vir­si­kir­jat. Tie­to­ko­neel­la toi­mi­van kir­jan hin­ta on sata eu­roa.

26.4.2024

Jotka kyynelin kylvävät, ne riemuiten korjaavat. Jotka itkien menevät kylvämään vakkaansa kantaen, ne riemuiten palaavat kotiin lyhteet sylissään. Ps. 126:5–6

Viikon kysymys