JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Suuren suosion saaneesta Tahdon-kirjasta toinen painos

Päivämies-verkkolehti
Uutiset
9.8.2019 6.47

Juttua muokattu:

23.12. 02:44
2019122302444920190809064700

Avi­o­lii­ton ja van­hem­muu­den ilo­ja ja ki­pu­pis­tei­tä 23 ker­to­muk­sen kaut­ta ku­vaa­vaa kir­jaa voi os­taa omal­ta rau­ha­nyh­dis­tyk­sel­tä tai SRK:n verk­ko­kau­pas­ta.

Su­vi­seu­rois­sa jul­kais­tu Har­ri Vä­hä­jyl­kän kir­joit­ta­ma kir­ja Tah­don myy­tiin lop­puun jo su­vi­seu­ra­lau­an­tai­na.

– Kir­ja on ajan­koh­tai­nen, ja sil­le oli sel­väs­ti ti­laus­ta. Tä­män­tyyp­pi­nen kir­ja, joka so­pii lah­jak­si esi­mer­kik­si avi­oi­tu­vil­le, puut­tui va­li­koi­mis­tam­me, ar­vi­oi SRK:n jul­kai­su­myy­mä­län vas­taa­va Min­na Töl­li kir­jan me­nes­tys­tä.

– Kir­ja on myös mo­ni­puo­li­nen ja mo­nes­ta nä­kö­kul­mas­ta kir­joi­tet­tu. Sen huu­mo­ri ja nuo­re­kas kir­joi­tus­tyy­li ve­to­a­vat mo­ne­ni­käi­siin lu­ki­joi­hin, täy­den­tää SRK:n jul­kai­su­myy­jä Mir­ja Kor­ki­a­kos­ki.

Suu­ri osa Tah­don-kir­jan uu­des­ta pai­nok­ses­ta on lä­he­tet­ty rau­ha­nyh­dis­tyk­sil­le jul­kai­su­myy­jien kaut­ta myy­tä­väk­si. SRK:n verk­ko­kau­pas­ta kir­jaa voi ti­la­ta niin kau­an kuin sitä riit­tää.

20.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä olen portti. Se, joka tulee sisään minun kauttani, pelastuu. Hän voi vapaasti tulla ja mennä, ja hän löytää laitumen.” Joh. 10:9

Viikon kysymys