JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Uusi nuorten podcast-sarja alkaa huomenna

Uutiset
30.3.2021 12.00

Juttua muokattu:

30.3. 12:11
2021033012113620210330120000

Pixabay

Pixabay

Päi­vä­mie­hen toi­mi­tus

Huo­men­na kes­ki­viik­ko­na il­mes­tyy Kuu­leen ja Kap­säk­ki­jut­tui­hin en­sim­mäi­nen nuo­ril­le suun­na­tun Kap­sä­kin Si­vu­tas­ku-pod­cast-sar­jan jak­so.

Kap­sä­kin Si­vu­tas­ku on pod­cast-sar­ja, jon­ka aloit­ta­vat isä ja ty­tär Ant­ti ja In­na Ha­lo­nen yh­teis­työs­sä SRK:n kans­sa. Sar­jan jak­sot il­mes­ty­vät vii­koit­tain ja ne si­säl­tä­vät poh­dis­ke­lua asi­ois­ta, joi­ta moni nuo­ri mah­dol­li­ses­ti miet­tii.

– Nuo­ret tar­vit­se­vat paik­ko­ja ja ti­lai­suuk­sia ruo­tia ja miet­tiä us­kon asi­oi­ta tä­män ajan kes­kel­lä. Jos sem­moi­nen kes­kus­te­lu jää käy­mät­tä, jol­le tun­tui­si ole­van tar­vet­ta, niin tyh­jän ti­lan omis­sa poh­din­nois­saan hel­pos­ti täyt­tää se, mikä tu­lee kou­lus­ta tai me­di­as­ta tai jos­ta­kin muu­al­ta, miet­tii Ant­ti Ha­lo­nen Si­vu­tas­kun esit­te­ly­jak­sos­sa.

Kes­ki­viik­ko­na sar­ja käyn­nis­tyy kah­del­la jak­sol­la, jois­ta toi­nen kes­kit­tyy sar­jan esit­te­lyyn ja toi­nen pu­reu­tuu pel­koi­hin. Jat­kos­sa uu­det jak­sot il­mes­ty­vät Kuu­leen ja Kap­säk­ki­ju­tut.fi-si­vus­tol­le per­jan­tai­sin. Te­ki­jät pi­tä­vät jak­so­ja hy­vä­nä poh­ja­na myös nuor­ten per­jan­tai-il­to­jen ja raa­mat­tu­luok­kien kes­kus­te­lul­le.

27.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani.” Joh. 14:6

Viikon kysymys