JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Aiemmat blogit

Odottamistakin parempaa

22.12.2017 10.00

Juttua muokattu:

8.3. 22:29
2020030822295420171222100000

Juu­ri nyt tämä ai­ka on täyn­nä odo­tus­ta ja odot­ta­jia.

Ko­dis­sa­ni pi­a­non kan­si täyt­tyy pos­tin tuo­mis­ta jou­lu­kor­teis­ta. Ik­ku­nal­la pa­la­vat kynt­ti­lät ja toi­sel­la ik­ku­nal­la led-va­lot, joi­hin Kak­si­met­ri­nen tait­te­li ori­ga­mi­pal­lot. Ad­vent­ti­ka­len­te­rien luu­kut avau­tu­vat yk­si toi­sen­sa jäl­keen, niis­tä toi­sen vies­te­jä sel­vi­te­tään Goog­le-kään­tä­jän avul­la.

Myös kau­pun­ki­ni on täyn­nä odo­tuk­sen merk­ke­jä. Ka­tu­jen ja puis­to­jen jou­lu­va­lot syt­ty­vät ly­hy­en päi­vän jäl­keen ja lois­ta­vat pi­me­ää mai­se­maa vas­ten. Jou­lu­to­rit hou­kut­te­le­vat lah­ja­os­tok­sil­le ja kaup­po­jen ik­ku­nat ovat täyn­nä upei­ta jou­lu­so­mis­tei­ta. Stok­kan kul­man sa­tu­maa­il­ma ke­rää ihas­te­li­joi­ta su­ku­pol­ves­ta toi­seen ja jou­lu­lah­ja­pa­dat sen ovil­la lah­jo­ja vä­hä­va­rai­sil­le. Il­ta toi­sen­sa pe­rään kir­kois­sa lau­le­taan jou­lu­lau­lu­ja ja kuun­nel­laan maa­il­man iha­nin­ta mu­siik­kia. Pi­pa­rin ja glö­gin tuok­su kar­kaa kah­vi­lois­ta ja ko­juis­ta ka­duil­le.

Odot­ta­mis­ta­kin pa­rem­pi on elää nyt. Odot­ta­mis­ta­kin pa­rem­pi on iloi­ta sii­tä, mitä jo on. Odot­ta­mis­ta­kin pa­rem­paa on rau­ha: ”Al­ta Tri­nità be­a­ta, da noi semp­re ado­ra­ta. Tu sei man­na sa­po­ro­sa e tut­ta de­si­de­ro­sa.”

MaijaRimpiläinen
Olen helsinkiläinen ja turisti kotikaupungissani. Pidän lauluista ja laulamisesta, valokuvista ja kuvaamisesta, merestä ja veneilystä. Teen työtä kehitysvammaisten henkilöiden työllistymistä edistävässä hankkeessa. Jos haluat kommentoida kirjoituksiani, voit laittaa viestiä osoitteeseen maijarmpl@gmail.com.
25.2.2024

Jeesus sanoi Simonille: ”Tämä nainen sai paljot syntinsä anteeksi, sen vuoksi hän rakasti paljon. Mutta joka saa anteeksi vähän, se myös rakastaa vähän.” Luuk. 7:47

Viikon kysymys