JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Aiemmat blogit

Avaan sinulle ikkunan

23.5.2014 8.58

Juttua muokattu:

8.3. 22:29
2020030822295420140523085800

Si­nun päi­vii­si on saa­pu­nut suru. Olen kiin­ni ar­jes­sa­ni, en pää­se luok­se­si. Mut­ta muis­tan si­nua, olen aja­tuk­sin vie­rel­lä­si:

Kää­rin si­nut lem­pe­ään peit­toon, an­nan sy­lii­si kim­pun al­ku­tal­ven nou­se­vaa va­loa, hy­räi­len lau­lun, jota äi­ti­si lau­loi sil­loin en­nen.

Kei­tän tee­tä ja tai­tan pa­lan lei­pää, jon­ka pääl­le voi su­laa. Luen si­nul­le kir­jaa, jos­sa jo­kai­nen muis­to it­ke­tään ja nau­re­taan ja kyy­ne­let ovat läm­pi­mät kuin käsi, joka si­lit­tää hy­vää yö­tä lap­se­ni.

Avaan si­nul­le ik­ku­nan, ei­kä ul­koa tule tal­vi vaan erak­ko­ma­jan ver­hot hei­lu­vat ke­sä­tuu­les­sa. Sii­nä het­kes­sä saa ol­la vai­ti. Ja kat­se nä­kee kau­as. Siin­tää ran­ta, jos­sa kaik­ki kipu ja suru on pois­sa. Sen le­vos­sa hän,

jota ra­kas­tit ja joka ra­kas­ti.

Tai eh­kä sinä au­kai­sit­kin sen ik­ku­nan hil­jai­sil­la sa­noil­la­si ja mi­nun sil­mä­ni kat­so­vat ar­koi­na ja roh­kais­tui­na. Ja sy­vim­min mi­nua nä­ke­mäs­sä­ni kos­ket­taa lap­sen rak­kaus äi­tiä koh­taan, äi­tiä, joka ajal­laan ra­kas­ti.

Ja se, et­tä tei­dän mat­kal­lan­ne sama valo ja toi­vo, sama mää­rän­pää.

Mi­nul­la­kin.

AnnaVirtanen
Kemijokivarsi, pieni vireä kylä, kotikoivikko ja punainen tupa. Täällä elän. Lähellä lapsiani ja puolisoani, lähellä ystäviä, keskellä elämän syvimpiä ääniä. Viisi lasta herätän aamuisin koulutaipaleelle ja kaksi pienempää on kanssani kotosalla. Puuhella lämpenee, puuro hautuu. Päivät täyttyvät lasten äänistä ja kotiäidin arkiaskelista. Kirjoitan lasten oivalluksista, ihmiselosta ja kohtaamisista. Voit lähettää minulle palautetta osoitteeseen virtanen_anna@suomi24.fi.
17.6.2024

Käänny puoleeni; Herra, ja ole minulle armollinen, sillä minä olen yksin ja avuton. Ps. 25:16

Viikon kysymys